.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: gdtfhytj

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от Davitrov
    Точно тоя страх от съгрешението ша те бодне набързо отзад, некой животиняк ще те обкатери и ще ти хареса. Както казаха хората с опит над мене, дай му 1-2 години.

Има 2 пътя - вроговява ти се химена като мекица на 2 седмици и ставаш депресирана учителка по Литература, която нежелана и отхвърлена, си ръга маркери, в опит да пробие черупката и да си достави оргазъм, възбуждайки се от таланта на Вазов, или нормална чик, чиято 13-годишнина е мъгляв епизод от детството.

Сори.
    EВала пич, и аз не обичам учителки по литература.
    Ако можеш да си орел не се напъвай да си пръв сред гаргите.

както казаха по-горе, златната среда
    и кво и четете лекции да пораства бе, на 13 е само, тя ако от сега започне да мисли като зрял човек ще се изолира още повече от връстниците си

Sme6ni4koo от къде си ..питам сериозно ..напомняш ми за едно момиче ?

Повече от фен
    Град
    плд
    Виж, Sme6ni4kooo, не се притеснявай изобщо за това! Аз много ти се радвам, че си останало добро момиче! Като ми казваш, че деца на по 11-12 мислят за секс и други неща просто не знам накъде са тръгнали нещата?! Изобщо да не ти пука, че някакви глупави момиченца са те изолирали! Да си гледат живота и да спят, с когото искат и да правят, каквото искат. Не си длъжна да излизаш с тях пък и какво ще научиш от тях... Най-много да те повлекат някъде и да се притесниш и то не само ти, а и майка ти. Добре това момиче не го ли пускат през деня за по малко? Например 1-2 часа през почивните дни? Пък и като излизаш с майка ти предполагам пак е нещо и ти е приятно. Ер все пак животът ти тепърва започва! Не се притеснявай! Няма да останеш самичка. Ще има да се запознаваш с мнооого хора и няма как да не срещнеш някой приятен човек! Просто наистина няма как!
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Не се притеснявай за това,като не си полудяла по някое момче и имаш майка, която те разбира и е до теб, нямаш проблем.Не е задължително да имаш гадже, никой не е казал на "На 13 трябва да си с гадже, на 15 трябва да ти е първия секс, иначе умираш от скука, край, няма те".
    Бъди себе си, не се преструвай,за да се впишеш в стадото,всеки е уникален и не трябва да се срамува от това, което е.

спох и аз бях така ама сичко ще се промени повярвай ми , ще станеш като тях

Обичам те !

Град
    Дълбините на канала :D
    Абе вече на 13 според мен е нормално да стане по-самостоятелна,за да се развиваш нормално трябва да имаш и друга среда,освен семейната ... и тва,че ще чакаш за момчета и т.н. до 18-19 надали ще стане абе нз ама като цяло,на 13 си ...като момичетата в класа ти са курволеси,дружи си с момчетата ..или тва не е нормално за теб? Трябва да имаш приятели,тва твойто не е хубаво ...

Цитирай Първоначално написано от kristito3
    Виж, Sme6ni4kooo, не се притеснявай изобщо за това! Аз много ти се радвам, че си останало добро момиче! Като ми казваш, че деца на по 11-12 мислят за секс и други неща просто не знам накъде са тръгнали нещата?! Изобщо да не ти пука, че някакви глупави момиченца са те изолирали! Да си гледат живота и да спят, с когото искат и да правят, каквото искат. Не си длъжна да излизаш с тях пък и какво ще научиш от тях... Най-много да те повлекат някъде и да се притесниш и то не само ти, а и майка ти. Добре това момиче не го ли пускат през деня за по малко? Например 1-2 часа през почивните дни? Пък и като излизаш с майка ти предполагам пак е нещо и ти е приятно. Ер все пак животът ти тепърва започва! Не се притеснявай! Няма да останеш самичка. Ще има да се запознаваш с мнооого хора и няма как да не срещнеш някой приятен човек! Просто наистина няма как!
    Благдоаря ти много всъщност с това момиче излизааме но рядко защотото нея не я пускат а аз може да съм добра но ме пускат на всякъде защото ми имат доверие

Цитирай Първоначално написано от DqVoLsKoJeLaNiE
    Не се притеснявай за това,като не си полудяла по някое момче и имаш майка, която те разбира и е до теб, нямаш проблем.Не е задължително да имаш гадже, никой не е казал на "На 13 трябва да си с гадже, на 15 трябва да ти е първия секс, иначе умираш от скука, край, няма те".
    Бъди себе си, не се преструвай,за да се впишеш в стадото,всеки е уникален и не трябва да се срамува от това, което е.
    За тях на 15 вече е късно

Град
    Сред маЙни, маЙна ...
    Поведението ти е похвално, въпросът е - кога ще ти писне от монотонния живот, който водиш, и ще кажеш - майната му, живее ми се. Но като цяло не се влияй от връстничките си, намери си момичета с разбирания, подобни на твоите, не се затваряй в себе си, защото ще стане още по-лошо. Жалко, че момичетата от този тип са на изчезване. Успех!

Има много хора като теб, просто трябва да се огледаш и да ги намериш!
    На 13 не е нормално да ходиш с десетокласници и да мислиш само за секс. Твоите съученички са сбъркани, не ти! Когато си умникът на класа, си поемаш последствията, особено ако средата, в която се намираш, не е добра. Предстои ти кандидатстване по мои сметки - постарай се да влезеш в хубаво и елитно училище и всичко ще се нареди.
    Егати съвета дадох просто...

Цитирай Първоначално написано от Metal
    Цитирай Първоначално написано от AutomatiC
    "не искам на 12 да съм бренна с извинение ще чакам поне до към 18 19 г а вие ?? "

Аз ще чакам към 26/30 си година .
    не сте във крак със модата! Ся е модерно да сте на по 15 бременни
    Тва ме уби
    FUCKтически не ме интересува

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си