Първоначално написано от
shmurkam
Ами...първо:странно, че си отличничка с такава грамотност. Второ:всеки сам си избира с кого да излиза и т.н. Аз лично не обичам да стоя у дома, знам, че съм леко прекалено буйна за момиче, ама не мога да си представя да излизам с майка ми на пазар. Няма нищо лошо, всеки сам с предпочитанията си. Аз също имам само отлични оценки, по-голяма съм от теб, в училище не се мотая много с момичетата, защото не са ми приятни, но си излизам с приятели. Това че си неотлъчно до задника на майка си не е много хубаво, защото трябва да се научиш вече да си по-самостоятелна. Няма лошо да си имаш приятел и дори да се закачаш с някое момче, в никакъв случай не е задължително да се стига до бременност (wtf?!)
Всичко зависи от това, как приемаш нещата, но да, добре е да не си надута и да се мислиш за много голяма,защото обезателно не си.
Това с играта...ами...аз получих последната си кукла на 13, но честно казано, никога не съм си играла особено много с такива неща, по-скоро си ги събирах за красота. Да ти кажа, не познавам някой, който е играл нещо по-различно от баскетбол и футбол на твоята възраст. Не знам, моята среда е била такава само с момчета, ама все пак...?!
Съветът ми към теб е:запази си детското в себе си и не върши глупости, но се опитай и все пак малко да порастнеш и да си самостоятелна.