- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствам се мого странно
Здравейте.Реших да се обърка към вас за едно съветче.С едно момче ходиме почти месец.Аз съм 10 клас той е 11.Поканих го в нас,защото нямаше никой натискахем се яко и естественно искаше секс.Аз не му пуснах защото ме беше страх,че ще ме зареже.Не правихме секс мисля,че добре съм постъпила той ми каза,че няма да ме зареже,но не му вярвам.Какво да правя?Сега сигурно едва ли ще ми каже айде на кафе.90 процента съм сигурна,че ще иска пак в нас вместо в някоя градинка или т.нЧудя се ако го скъсам дали ще се опиат да ме задържи или ще ми каже майната ти...Хелп хора![]()
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
ХАХАХАХАХАХАХХХ...
:>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"Майната ти" ми се струва по удачно.Първоначално написано от oooo
4XCOKИ
Ясновидка.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Защо ли ми се струва,че ти искаш да правите секс,но просто трябва да се направиш на недостъпна :> Като се страхуваш,че ще те зареже заради тва и така мислиш,защо изобщо си с тоя човек? :>Първоначално написано от oooo
4XCOKИ
Момент да метна боб и ще ти кажа дали ще те зареже.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
ама ти сериозно ли си 10 клас![]()
![]()
по темата: съгласна съм с мнението на ShtrudeL , че няма смисъл да си с него , като му нямаш доверие
Memento mei, memini tui!
като не си готова за секс, защо го каниш у вас, с ясното съзнание, че ще се ''натискате яко''? след якото натискане е нормално да поиска и секс. само си го подразнила. като не искаш секс за момента, няма да му даваш възможност да си го поиска, за да не се налага да му отказваш.
надявам се, не си му казала ''сега ще ме зарежеш лиии'' :Д
а между другото, теб какво всъщност те спира да му пуснеш?
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
^ Не иска да му пуска, защото мисли, че след това пичагата ще я отсвири.
Иначе правилно казаха, че няма смисъл да си с него след като имаш подобни мисли в главата.
Ако на този му е само до едното е*ане не чакай той да те зареже, а го направи ти.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Амии много неща ме спират.Страхувам се след това да не ме зареже.не искам един ден да ме види да улицата и да кже ето я тая с която спах едно време.Аз не съм ангел иска ми се,но е хубаво,че ме спират някой работи.И сега съм сигурна,че янма да иска да излезнеме на кафе а ще иска само да додйе пак в нас ....Първоначално написано от sladur4etyYy
2& от българското население мрази чалга(или слуша,но се крие) 98% я харесват!Ако и ти я харесваш сложи това в профила си!!!
за да не говори така едно момче, преди да спиш с него, трябва да си спечелила уважението му. за др. път да знаеш- като няма да им пускаш, няма и да ги дразниш така.Първоначално написано от oooo
като иска да идва пак, а ти не искаш, казваш, че ваще са там, примерно. тогава няма как да не излезете на кафе. а колкото повече време прекарваш с него, толкова повече ще се привърже. разбира се зависи си и от теб, и от самото момче, но това са дълги неща, няма как да се обяснят в 2-3 реда. успех все пак. ;]
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Баси кифленската история
Я се осъзнай бе, не си слънце? Принцеса ли си, какво си?
Това самочувствие с какво го покриваш? С комплекси? Като си се хванала на хорото(връзка) ще играеш докрай(секс). Иначе стой на пейката. Аз ако съм.. да съм те зарязал 10 пъти досега.
Марш в манастир, после като те искат ще им отказваш колкото си искаш, че даже ще си в правото си.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House