- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Направих глупост ...
Преди няколко месеца бях при една приятелка нагости , тя отиде до магазина и аз останах сам ... и кво да направа почнах да турса кво има в шкафа и намерих вибратор с презерватив на него ... казах си охооо и доближих презерватива до хуя си ( страната на презерватива която е била в путката и ) със сигорност не го я ползвала поне 3 часа ...
има ли шанс да съм хванал болест ?
спри да се ебаваш да му се е невидяло.Баати тъпотоПървоначално написано от Icantloveu
Не се ебавам . просто се изплаших дали не съм се заразилПървоначално написано от britzy
уби ме бе ха ха ,ТИ ПАК КАТО НЕ СИ ГО ЛАПАЛ
абе кажете ми само дали е опасно
емиииии аз откъде по дяволите да знам-да не съм путката на приятелката ти?
питай я бахму
питам просто дали има шанс
Първоначално написано от britzy
+1
Тоя народ съвсем се побърка чесно !!!![]()
![]()
Ти си яко тъп и много болен. Ходи се лекувай в психиатрията, ако няма места кажи, че е по спешност до 3/4 години ще пишеш пак![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Имам предложение: Защо другия път не си завреш вибратора в гъза и да скочиш от покрива на някой блок?![]()
Най-смешното е,че един модератор ми каза,че в СЕКС темите са сериозни. Е! Виждам колко сериозни теми има!!![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Добре бе мамкамо стара на всичко ... сигорен съм че вяко 2 - ро момче би проявило интерес при положение , че момичето е жестока мацка ... кво ми се правите на интересни ... ? аз ви питъм като човек вие мислите че се ебавам ... е пак мамамо стара питам защото не съм запознат толкова ли е трудно да отговорите ? само спам пишете ! браво жестоки сте супер евала ! натиснахте 30 клавиша и ств върха ! .
Приятел ето отговарям ти - не си се заразил дишай. Мисля че те е хванала параноята предимно. Разбери хората във форума те са видяли всичко и всякакви простотий са изчели за това подхождат малко нападателно. Не се пали
всичко е наред не си болен и следващия път недей да ровиш както виждаш само неприятности си докарваш....
![]()
Ами да 100% процента си болен! Щом си допрял хуя си до вибратора, сега тя като го използва ще забременее! 100% ще разберат, че ти си бащата, щото ДНК-то ви ще съвпадне! Така, че здраво осра работата!![]()
![]()
![]()
![]()
Ся по темата! Ами, има сериозен шанс да си се заразил, ако тя е била болна (без майтап). Нали знаете как се пипват венерически болести, ако ходиш в обществен кенеф и седнеш на клекалото, а преди това някой болен е седял на него. Така, че има шанс да ти е лепнала нещо!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
кфо търсиш по хорските шкафове..??!? ..да не ги ограбваш.. или ако примерно не беше попаднал на вибратор, а на пари? кфо?!? щеше ги гепаш ли..
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Благодаря ти , че прояви разбиранеПървоначално написано от ravita
вече ще съм щастлив
![]()
Брато, звучиш като някакво момченце ... все 1 казваш порязах си пръста... ще ми режат ли ръката?
СЪЩО ТАКА.. може ли да си толко извратен бретова, което ти описа е малко ... странно ...
![]()
Да , оферта ли ми праиш ?Първоначално написано от Alex4o0o
Пред путка и пари , избирам путката ... щом тя ме е оставила съм в неиния дом значи ми има довериеПървоначално написано от maksimal
![]()
Брат знам , че съм много первезен ... спокоПървоначално написано от theoneudontknow
![]()
Е .. поне си го знаешТва е важното
![]()
Болен си, от СПИН. Ще ядем жито.![]()
I'm inlove with a criminal...
Като изключим факта, че е леко извратено (все пак всички сме извратени до известна степен), едва ли ти има нещо. За три часа само някой и друг по-издръжлив вирус ще а е останал, ама вероятността е наистина мизерна, дори и да приемем, че мацката е болнаот нещо. По-гадното е, че не е изхвърлила презерватива след като е свършила с вибратора - само на мен ли ми се вижда адски гнусно и нехигиенично?