.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Направих глупост ...

Преди няколко месеца бях при една приятелка нагости , тя отиде до магазина и аз останах сам ... и кво да направа почнах да турса кво има в шкафа и намерих вибратор с презерватив на него ... казах си охооо и доближих презерватива до хуя си ( страната на презерватива която е била в путката и ) със сигорност не го я ползвала поне 3 часа ...

има ли шанс да съм хванал болест ?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)

Re: Направих глупост ...

Цитирай Първоначално написано от Icantloveu
    Преди няколко месеца бях при една приятелка нагости , тя отиде до магазина и аз останах сам ... и кво да направа почнах да турса кво има в шкафа и намерих вибратор с презерватив на него ... казах си охооо и доближих презерватива до хуя си ( страната на презерватива която е била в п****та и ) със сигорност не го я ползвала поне 3 часа ...

спри да се ебаваш да му се е невидяло.Баати тъпото
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Re: Направих глупост ...

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Цитирай Първоначално написано от Icantloveu
    Преди няколко месеца бях при една приятелка нагости , тя отиде до магазина и аз останах сам ... и кво да направа почнах да турса кво има в шкафа и намерих вибратор с презерватив на него ... казах си охооо и доближих презерватива до хуя си ( страната на презерватива която е била в п****та и ) със сигорност не го я ползвала поне 3 часа ...

спри да се ебаваш да му се е невидяло.Баати тъпото
    Не се ебавам . просто се изплаших дали не съм се заразил

Banned Фен
    уби ме бе ха ха ,ТИ ПАК КАТО НЕ СИ ГО ЛАПАЛ

абе кажете ми само дали е опасно

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    емиииии аз откъде по дяволите да знам-да не съм путката на приятелката ти?
    питай я бахму
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

питам просто дали има шанс

Град
    Ruse
    Цитирай Първоначално написано от britzy
    емиииии аз откъде по дяволите да знам-да не съм п****та на приятелката ти?
    питай я бахму

+1
    Тоя народ съвсем се побърка чесно !!!

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    Ти си яко тъп и много болен. Ходи се лекувай в психиатрията, ако няма места кажи, че е по спешност до 3/4 години ще пишеш пак
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Имам предложение: Защо другия път не си завреш вибратора в гъза и да скочиш от покрива на някой блок?

Най-смешното е,че един модератор ми каза,че в СЕКС темите са сериозни. Е! Виждам колко сериозни теми има!!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Добре бе мамкамо стара на всичко ... сигорен съм че вяко 2 - ро момче би проявило интерес при положение , че момичето е жестока мацка ... кво ми се правите на интересни ... ? аз ви питъм като човек вие мислите че се ебавам ... е пак мамамо стара питам защото не съм запознат толкова ли е трудно да отговорите ? само спам пишете ! браво жестоки сте супер евала ! натиснахте 30 клавиша и ств върха ! .

Приятел ето отговарям ти - не си се заразил дишай . Мисля че те е хванала параноята предимно. Разбери хората във форума те са видяли всичко и всякакви простотий са изчели за това подхождат малко нападателно. Не се пали всичко е наред не си болен и следващия път недей да ровиш както виждаш само неприятности си докарваш....

Браво.
    ти гей ли си,или?
    Цитирай Първоначално написано от finger4o
    Американски форум: Питаш и ти отговарят

Руски форум: Питаш и ти отговарят с въпрос

Български форум: Питаш и веднага всички започват да ти обясняват колко си тъп

Голям фен Аватара на dimi93
    Ами да 100% процента си болен! Щом си допрял хуя си до вибратора, сега тя като го използва ще забременее! 100% ще разберат, че ти си бащата, щото ДНК-то ви ще съвпадне! Така, че здраво осра работата!

Ся по темата! Ами, има сериозен шанс да си се заразил, ако тя е била болна (без майтап). Нали знаете как се пипват венерически болести, ако ходиш в обществен кенеф и седнеш на клекалото, а преди това някой болен е седял на него. Така, че има шанс да ти е лепнала нещо!
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    кфо търсиш по хорските шкафове..??!? .. да не ги ограбваш.. или ако примерно не беше попаднал на вибратор, а на пари? кфо?!? щеше ги гепаш ли..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Цитирай Първоначално написано от ravita
    Приятел ето отговарям ти - не си се заразил дишай . Мисля че те е хванала параноята предимно. Разбери хората във форума те са видяли всичко и всякакви простотий са изчели за това подхождат малко нападателно. Не се пали всичко е наред не си болен и следващия път недей да ровиш както виждаш само неприятности си докарваш....
    Благодаря ти , че прояви разбиране вече ще съм щастлив

Брато, звучиш като някакво момченце ... все 1 казваш порязах си пръста... ще ми режат ли ръката?
    СЪЩО ТАКА.. може ли да си толко извратен бре това, което ти описа е малко ... странно ...

Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    Браво.
    ти гей ли си,или?
    Да , оферта ли ми праиш ?

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    кфо търсиш по хорските шкафове..??!? .. да не ги ограбваш.. или ако примерно не беше попаднал на вибратор, а на пари? кфо?!? щеше ги гепаш ли..
    Пред путка и пари , избирам путката ... щом тя ме е оставила съм в неиния дом значи ми има доверие

Цитирай Първоначално написано от theoneudontknow
    Брато, звучиш като някакво момченце ... все 1 казваш порязах си пръста... ще ми режат ли ръката?
    СЪЩО ТАКА.. може ли да си толко извратен бре това, което ти описа е малко ... странно ...
    Брат знам , че съм много первезен ... споко

Е .. поне си го знаеш Тва е важното

Мега фен Аватара на t0d1t0
    вече съм те отписал
    Станислава

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Болен си, от СПИН. Ще ядем жито.

I'm inlove with a criminal...

Като изключим факта, че е леко извратено (все пак всички сме извратени до известна степен), едва ли ти има нещо. За три часа само някой и друг по-издръжлив вирус ще а е останал, ама вероятността е наистина мизерна, дори и да приемем, че мацката е болнаот нещо. По-гадното е, че не е изхвърлила презерватива след като е свършила с вибратора - само на мен ли ми се вижда адски гнусно и нехигиенично?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    фанал си бебе,няма по-голяма болест
    Станислава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си