.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе

Спортни и народни танци - мнения :)

Здравейте !!
    Решила съм през лятото да тренирам спортни или народни танци..Пък ако имам възможност и двата..
    Та ще ви помоля да ми каже вие какво мислите..Тренирали ли сте ?
    И да ми кажете долу горе какви са цените и къде мога да се запиша..За Русе става въпрос..

Та като цяло - дайте повече инфо и за спортните и за народните танци !!!
    Благодаря !!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Тренирала съм и двете. Определено народни танци казвам, защото ги обожавам нищо, че вече на играя. Просто тъпката по конкурси и така нататък е страхотно. Спортните танци си зависи и до някаква степен на каква учителка попадаш - смисъл има сега някой дето ходят по различни предавания. Но аз лично препоръчвам народните танци, защото е нещо страхотно. За пари немога да ти кажа, защото не съм от Русе.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

танцувам народни танци от доста дълго време, но съм опитвала и спортни. В спортните е до голяма степен въпрос на късмет да си намериш партньор (момчета танцьори - понякога е порблем). Народните са наистина по-добри и според мен - групата, пътувания, концерти, емоции....

Само че поне в моя град танцовият сезон свършва в началото на лятото, така че през самото лято рядко се танцува (освен по-напредналите). Не знам как е в Русе, най-добре да провериш, но творческия сезон попринцип започва на есен..

Град
    Русе
    Благодаря ви много

scaramouche - не знаех,че творчески сезон е през есента..

Иначе отново ви благодаря и на двете

поне при нас е така, ти провери как стоят нещата в Русе ако искаш..

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Я, не съм само аз. С една приятелка имаме желание, само че не сме от Русе. Иначе и ние сме начинаещи.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Хъм моя въпрос е свързан със народните танци..Добър начин за остлабване или стягане са?
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Град
    Варна
    ^^ Бих казала стягане..
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Фен
    Град
    Ruse
    nIkEnCeTy_bE и scaramouche - а вие по колко плащахте ?

Град
    Варна
    О не помня. Май около 30лв. на месец, но ще те излъжа, не помня наистина беше отдавна, пък и мама плащаше, защото познаваше ръководителите и т.н

Steff9423 - отслабване или стягане, зависи от теб колко се стараеш и танци с каква трудност танцуваш. Аз бих казала, че македонските танци (бавните) са за стягане, защото натоварват повече мускулите. А бързите (шопски, северняшки, тракийски) са за отслабване. Мое наблюдение, но всичко зависи дали се стараеш.

Cveteto96 - в моя град - Пазарджик таксата е 10-20 лв, но доколкото знам в другите градове стига до доста повече. Трябва да питаш при вас как стоят нещата.

Повече от фен Аватара на Steff9423
    Цитирай Първоначално написано от scaramouche
    Steff9423 - отслабване или стягане, зависи от теб колко се стараеш и танци с каква трудност танцуваш. Аз бих казала, че македонските танци (бавните) са за стягане, защото натоварват повече мускулите. А бързите (шопски, северняшки, тракийски) са за отслабване. Мое наблюдение, но всичко зависи дали се стараеш.
    По-принцип доста се потиме,учим разни нови хора и ръченици.Бих казал че доста се старая.
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

това е добре и вероятно ще има резултат. Но трябва повече постоянство, не е като фитнеса, по скоро е за тонус и забавление - е поддържаш и форма също, аз мога да кажа че като за танцьорка съм изградила мускулатура (най-вече на краката, защото тях напрягам най-много)

Град
    Русе
    Благодаря ви много за отговорите ви

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си