.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ozzy
    Цитирай Първоначално написано от KASAPA
    Slynchiicee,твоята работа като на онова куче дето с гледане касапин станало!!Мухахаха.Знайш ко,и ся си мислиш и четеш и вече подсъзнателно не си девствена в гъзa,нали?!
    Мери си приказките !
    Женски бой,женски бой, женски бой

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Slynchiicee,твоята работа като на онова куче дето с гледане касапин станало!!Мухахаха.Знайш ко,и ся си мислиш и четеш и вече подсъзнателно не си девствена в гъзa,нали?!

Ако не бях .. нямаше да казвам че съм

П.с. за твое сведение съм си девствена : ))) така че ай земи млъкни и стига с тоя топ офик

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Цитирай Първоначално написано от aNkLegIrL
    Купуваш си един уред -иригатор се казва от аптеката.Само с него може да се направи и е задължително да си направиш клизма преди анален секс.Не си помисляйте да не си направите ,защото става гнусно,питайте една александра93 имаше тука дето се беше наакала .......
    Ето Които Си Прави Клизма Знае Как Се Прави

Цитирай Първоначално написано от Heihachi
    Купуваш си един уред -иригатор се казва от аптеката.Само с него може да се направи и е задължително да си направиш клизма преди анален секс.Не си помисляйте да не си направите ,защото става гнусно,питайте една александра93 имаше тука дето се беше наакала .......
    Ето Които Си Прави Клизма Знае Как Се Прави
    естествено ,че знам и си правя,ти ако някога правиш секс и момичето те осере както alexandra93 тогава ще те видя дали ще ти е приятно.Правя си плизма когато ще правя анален и не се срамувам от това.Щях да се срамувам ако серех по на момчетата пишките .Ама ти си бързака дето свършва рано ,така че анален няма да правиш,че докато го мушнеш и си свършил.ахаха.И в българския не е като в немския-всяка дума с главна буква Калинчо

е идваи ве ама 1-во си направи клизма да неме осереш

Къде и кога ,аз ще дойда ,ама ти си мишок и ще гледаш скрит зад ъгъла и няма да се появиш,пък и да дойдеш-той срама ще си е за теб ,бързако.Ти не си калин -ти си джо бързия

Кога И Каде Викаш
    Еми На Тфоито Обичаино Място На Патя Или Ф Кола Ф Храст Кадето Секи Пат Се ПРаскаш Ф Задника Каде Ти Е По Романтично Ти Кажи

Цитирай Първоначално написано от Heihachi
    Кога И Каде Викаш
    Еми На Тфоито Обичаино Място На Патя Или Ф Кола Ф Храст Кадето Секи Пат Се ПРаскаш Ф Задника Каде Ти Е По Романтично Ти Кажи
    Темата е : "Как се прави клизма?" и аз моля админите да вземат отношение към такива ботове,дето само спамят темите.....

Хах Дано Ас Да Сам Бота А Не Курвата С Клизма Ф Газъ

С маркуч в г*за!.. За какво ти е клизма? Просто мини през тоалетната преди секс и няма да имаш проблеми!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Ама мърло, като не си го правила, кво даваш акъл ма?? Те клецам в селската тояга, разбиеш ли Чувала била и чела била.. То тъй ако ставаше.. Пък и преди всяко анално чукане, ако я карам мойта да си прави клизма, то ше е егати процедурата, ще ми пуска сигурно на годината един път отзад.
    Спонтанно му е майката - събуждаме се прегърнати, бам една плюнка на гъза, малко с пръст пообработя мускула, па го нахуля. Ама то се иска чалъм, не е само да блъскаш като джелатин
    И тряа ви кажа, че практикувам анален от няколко години и то редовно, и си блъскам бая сербез (след като се поотпусне разбира се) и досега единствените инциденти са били малко кафяво по главата на куpа и това се е случвало само няколко пъти за години наред редовно гъзно йебaнйе.

Тъй че, не знам кво си представяте вие - че едва ли не кални фонтани и парчета говна ще почнат да фърчат като от машина за пуканки

По мое мнение преимуществото на клизмата е единствено, че можеш да правиш винаги ass to mouth.

А и накрая да спомена - това за рязкото вадене също не е вярно, щото аз винаги го вадя рязко като свършвам отвънка и нищо не се е случвало.

Но предполагам, че зависи и какво е яло момичето. Тя мойта е вегетарианка, тя сери колкото едно пиленце, не мой са мери с мойте пацули примерно, дето някой път не щат да минат през гърлото на кенефа даге , но виж, ако е някоя с напращяла дупара да маа шкембе с чесън, боза с айрян и картофи и торта за десерт, може и да се разкаля повече терена
    Човече, зарадва ме на макс

П.П: Това ass to mouth му се вика "лайнян синджир"

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Цитирай Първоначално написано от Z0mBay0
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Ама мърло, като не си го правила, кво даваш акъл ма?? Те клецам в селската тояга, разбиеш ли Чувала била и чела била.. То тъй ако ставаше.. Пък и преди всяко анално чукане, ако я карам мойта да си прави клизма, то ше е егати процедурата, ще ми пуска сигурно на годината един път отзад.
    Спонтанно му е майката - събуждаме се прегърнати, бам една плюнка на гъза, малко с пръст пообработя мускула, па го нахуля. Ама то се иска чалъм, не е само да блъскаш като джелатин
    И тряа ви кажа, че практикувам анален от няколко години и то редовно, и си блъскам бая сербез (след като се поотпусне разбира се) и досега единствените инциденти са били малко кафяво по главата на куpа и това се е случвало само няколко пъти за години наред редовно гъзно йебaнйе.

Тъй че, не знам кво си представяте вие - че едва ли не кални фонтани и парчета говна ще почнат да фърчат като от машина за пуканки

По мое мнение преимуществото на клизмата е единствено, че можеш да правиш винаги ass to mouth.

А и накрая да спомена - това за рязкото вадене също не е вярно, щото аз винаги го вадя рязко като свършвам отвънка и нищо не се е случвало.

Но предполагам, че зависи и какво е яло момичето. Тя мойта е вегетарианка, тя сери колкото едно пиленце, не мой са мери с мойте пацули примерно, дето някой път не щат да минат през гърлото на кенефа даге , но виж, ако е някоя с напращяла дупара да маа шкембе с чесън, боза с айрян и картофи и торта за десерт, може и да се разкаля повече терена
    Човече, зарадва ме на макс

П.П: Това ass to mouth му се вика "лайнян синджир"
    +1 тОо ме разби !
    ПТ- всичко което каза пича е вярно !
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Цитирай Първоначално написано от Haker4ity
    питайте една александра93 имаше тука дето се беше наакала .......

пхахахахаххухаухаухххххау хауахуах
    наакала са
    Сещам се поне за още няколко от тука дето са се насирали :

BabyDesi,Girlformhell,Babri и моята пичка като добавим и още бая знайни и незнайни дрисли...За тва клизма!
    да и ще продължават да се насират щото тука някой спомена че не било задължително да се прави клизма

Град
    In Your Mamma's Pussy
    Стига бе човек разцепи ме отсякъде
    Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!

Град
    In Your Mamma's Pussy
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Цитирай Първоначално написано от Haker4ity
    питайте една александра93 имаше тука дето се беше наакала .......

пхахахахаххухаухаухххххау хауахуах
    наакала са
    Сещам се поне за още няколко от тука дето са се насирали :

BabyDesi,Girlformhell,Babri и моята пичка като добавим и още бая знайни и незнайни дрисли...За тва клизма!
    За този случей до колкото помня момчето е било виновно.
    На мен лично също ми се случи веднъж, но това беше, понеже гаджето ми беше неопитен в тази област и си го искара прекалено рязко, а както вече казаха по-горе там се образува вакум и като си го искара по-рязко всичко от вътре се издърпва. Там имаме 2 мускула. Единия го контролираме, а другия не. Този, който контролираме по време на анален секс се отпуска и нямаме контрол над него. Такова нещо като перфектна клизма няма. Колкото и да промиваш винаги си остава нещо и , ако случиш на по-неопитно момче може да стане гаф.
    С две думи, изсирай се преди секс!
    Аз пък си немам подпис, да ва е яТТТ!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Със 5 цолов маркуч

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    До тук с глупостите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми