Ама мърло, като не си го правила, кво даваш акъл ма?? Те клецам в селската тояга, разбиеш ли

Чувала била и чела била.. То тъй ако ставаше.. Пък и преди всяко анално чукане, ако я карам мойта да си прави клизма, то ше е егати процедурата, ще ми пуска сигурно на годината един път отзад.
Спонтанно му е майката - събуждаме се прегърнати, бам една плюнка на гъза, малко с пръст пообработя мускула, па го нахуля. Ама то се иска чалъм, не е само да блъскаш като джелатин
И тряа ви кажа, че практикувам анален от няколко години и то редовно, и си блъскам бая сербез (след като се поотпусне разбира се) и досега единствените инциденти са били малко кафяво по главата на куpа и това се е случвало само няколко пъти за години наред редовно гъзно йебaнйе.
Тъй че, не знам кво си представяте вие - че едва ли не кални фонтани и парчета говна ще почнат да фърчат като от машина за пуканки
По мое мнение преимуществото на клизмата е единствено, че можеш да правиш винаги ass to mouth.
А и накрая да спомена - това за рязкото вадене също не е вярно, щото аз винаги го вадя рязко като свършвам отвънка и нищо не се е случвало.
Но предполагам, че зависи и какво е яло момичето. Тя мойта е вегетарианка, тя сери колкото едно пиленце, не мой са мери с мойте пацули примерно, дето някой път не щат да минат през гърлото на кенефа даге

, но виж, ако е някоя с напращяла дупара да маа шкембе с чесън, боза с айрян и картофи и торта за десерт, може и да се разкаля повече терена