Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
Цитирай Първоначално написано от Slynchiicee
Цитирай Първоначално написано от aNkLegIrL
Цитирай Първоначално написано от ozzy
абе кви простотий говорите че преди анален секс задължително трябва да си направиш клизма .. добре бе като незнаете защо говорите ?!

НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !
просто кажи на приятелят си да внимава как го вади защото може да се получи вакум и доакто го вади може да и извади нещо друго от там !
Заради мизерници като теб има много погнусени от аналния секс,как може едно черво дето е пълно с лайна да не го измиеш и да искаш да е чисто и да не мирише,или някой не ги бърка да се клепят с лайна и да мирише на кенеф след секс,важно е да ръгат.Всяка уважаваща себе си и партньора си жена трябва да си направи хубава клизма преди анален.Даже гейоввето го правят.
Съгласна .. когато си направиш клизма .. после на колкото и неопитен да попаднеш поне няма да са един тон лайна пак сигурно ще има .. но няма да е както когато не си направиш клизма ! Отзад не съм давала и няма и да дам
И как тогава знаеш като не си правила? Доколкото разбрах, каза, че с клизма има по - малко лайна. Значи при всички варианти има според теб, така ли? Хората защо правят анален тогава бе? Приятно им е да се мажат с ако ли?

що трябва да съм го прайла за да знам бе може да съм чела имам очи! И казах сигурно .. ако знаех с точност нямаше да пиша сигурно и ако си нямаш друга работа намери си .. а не съди по тва кво съм прайла и кво не . тва си е лично мой проблем ! Приятен ден !
Абе през оная работа ми е к'во е праил някой непознат. Просто питам как даваш толкова компетентно мнение без да си го изпитвала лично. Не бъди тънкообидна

всеки си има мнение.. такива работи чух че може и да не го изпитам да не пиша никога ли ..
и не съм тънкоубидна