- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ми е тъжно ;(
Здравейте!Много ми е тъжно и затова искам само да споделя защото нямам с кого!Имам връзка от разстояние 115км. напоследък ми е много тъжно за приятелят ми и ми липсва супер МНОГО!![]()
![]()
незнам какво да правя вече ще се побъркам
![]()
![]()
всяка вечер плача
вече незнам какво да правя
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Няма смисъл да се измъчвате зваимно, защо ти е приятел на толкова разтояние от теб? .. Поне често ли се виждате, ако се виждате изобщо?!
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
И за какво по-точно ти е тъжно? Всичко между вас наред ли е, или просто ей така запълваш времето с циврене, вместо да намериш начин да се чуете?
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Какво да правиш ли? Пиши му в скайпа, че искаш да прекратите тази връзка защото от нея много те боли и никога повече не се захващай с това да поддържаш любов по скайп.
всичко между нас е нарад,просто ми липсва супер много понякога много ми се иска да го прегърна,но той не е до мен,разстоянието ме убиваПървоначално написано от Behemoth
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Мисля, че единственото СМИСЛЕНО решение е пределно ясно ...![]()
Big or small, lies are lies!
copy - paste..Първоначално написано от vagarious
+
I don`t care .. ;] ..
Оф... :> Всички й кажете да го зареже ебаси... :> Ако вашето гадже замине например в друг град,но се обичате адски много едва ли само раздялата ще ви е единственото смислено решение... Всички май говорите ей така наизуст...ясно е че такава връзка е трудна...но не искате да погледнете през нейните очи... :>
Авторке ако се обичате и сте от повече време заедно не го оставяй!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Имам голям проблем бях с едно момиче близо една година и половина,а вече сме разделени от 2 и не мога да я забравя много я обичам какво по дяволите да правя???Вие сте момичета кажете дайте един съвет
Добре:
- ако се раздели - ще страда и плаче
- ако си останат заедно - пак ще плаче
Според мен изобщо не се измъчвайте взаимно..И с него,и без него - тъжиш..Но все пак ти си решаваш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
НЕМОГА да го зарежа!Защото го обичам адски многоПървоначално написано от filmimilmi
,НО и полудявам от липсата му
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Колко често се виждате?
Връзката ви е започнала с това разстояние или обстоятелствата са го наложили?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Ами...не се виждаме честоПървоначално написано от onestar
затова толкова много ми липсва
относно 2-ят ти въпрос- от това разстояние ни започна връзката
Асии <3 , Наннсии <3
чукай се с други, ще ти помогне.
липсата на редовно чукане води до депресии, аз ти казвам.
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
ти НЕ си добре!(нищо лично)Първоначално написано от kypo
Асии <3 , Наннсии <3
Един, два пъти годишно?
Сигурно е безмислено да казвам, че е глупаво да се започне една такава връзка като се има в предвид, че и двете страни са наясно, че няма да излезе нищо хубаво от нея.
Въобще може ли да се нарече връзка? Отношенията ви се базират на скайп и телефон.
Когато имаш нужда от прегръдката му - него го няма.
Дори не може да си 100% процента сигурна, че е само твой.
Наистина няма смисъл.
Можеш да си щастлива с някого от твоя град, който да е до теб винаги, когато имаш нужда. Тогава вместо със сълзи ще заспиваш с усмивка...
Защо не дадеш шанс на себе си?
Ще е трудно, но няма да е непосилно. Така или иначе не се виждате, може да прекратите разговорите и... да запълваш времето което преди си прекарвала пишейки с него по скайп, в излизания, забавления с приятели, нови запознанства и прочие.
For you![]()
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от onestar
Много ти благодаря! Напълно си прав/а!Но, ще ми е много трудно да го забравя
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
има и още една причина поради която немога да го зарежа и тя е,че ще му разбия сърцето за пореден път![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Определено onestar е права ,но все пак важна е взаимността в едни отношения. Връзката от разстояние не е от най-приятните ,но пък се изграждат много по-силни взаимотношения от тези на нормалните връзки. Аз поддържам връзка от разстояние и то не на 100 и няколко километра ,а на цели 2000. Въпреки това се обичаме и сме щастливи .Стараем се да се виждаме често .Особенно със сегашните технологии поддрържането на връзка е постоянно,било то скайп ,телефон или каквото и да е. Не казвам ,че е лесно ,защото не е и знам за каква липса ми говориш ,но все пак. Постарайте се да не позволявате на разстоянието да пречи на връзката ви,разнообразявай се повече и не мисли за него всяка секунда.Ако,в крайна сметка виждаш ,че не можеш да се справиш и той също не предприема нищо -сложи край .![]()
така еПървоначално написано от Sisi7u
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
В интерес на истината ти и да искаш няма да можеш да го забравиш... по-скоро ще го преодолееш и ще свикнеш с липсата му, както и с мисълта, че вече не сте заедно.
Виж, мила, не казвам че ще е лесно. Ще искаш да му се обадиш, ще искаш да му пишеш, ще искаш да го прегърнеш, но... трябва да имаш воля.
Ако има нещо, което успешно да отвлича вниманието ти, ще се справиш по-лесно.
Не те навивам да се разделите, просто казвам кое ще е най-добре за двама ви в случая.
Ако има перспектива за нещо по-добро - борете се, но не хвърляйте силите си напразно.
Иначе... негово сърце едва ли е особенно щастливо сега. Ако и той страда като теб, няма смисъл да продължавате, защото в една връзка двамата трябва да са щастливи, да се чувстват обичани...
Ако тази връзка ви носи само тъга, не виждам защо я поддържате.
+ Това съм сигурна, че след време ще намерите точните си половинки, с които ще се чувствате в пъти по-добре от сега, та няма смисъл да го усложнявате...
Успех, каквото и да решиш!![]()
For you![]()
I miss you...
Има и лоши и трудно моменти във всяка една връзка, не се измъчвай, опитай се да игнорираш болката, радвай се че сте заедно, нещата между вас вървят добре и това е.Не се тормози. :P
Знам какво ти е,повярвай че и на него вероятно му е също толкова тежко.Ако наистина го обичаш,не се отказвай от него заради някакви си 100 километра.По въпроса мога да ти дам доста съвети как се справям аз,ако искаш пиши лично.
И за завършек една моя любима мисъл
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти…И ако си голям късметлия... са на един полет разстояние.![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Благодаря на всички за съветите![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3