.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Град
    у нас
    Мисля,че трябва да прекратим връзката ни защото наистина взаимно се мъчим ,но ако го зарежа после ще се чуствам ужасно според вас това ли е единственото решение?
    Асии <3 , Наннсии <3

Съгласна съм с onestar, но знам каква болка ще е да го оставиш (пробвала съм го), ще ти е страшно гадно, че няма да си пишете, говорите, срещате и ще се чувстваш виновна, защото ти ще си сложила края !

Да, има други момчета от твоя град, но твоето момче си е твое !

Ако му имаш заслужено доверие недей да си помисляш, че може да те използва и да си има друга от неговия град, а ти да си само за забавление.

И аз съм имала такива дни. Просто се опитай да погледнеш всичко от хубавата страна. Мисли си като се видите как ще го прегърнеш, как ще го целунеш и т.н.

Ти си решаваш. Никой не може да ти каже какво решение да вземеш. Моят съвет е да продължите. Успех.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от 6okolad4ety95
    Мисля,че трябва да прекратим връзката ни защото наистина взаимно се мъчим ,но ако го зарежа после ще се чуствам ужасно според вас това ли е единственото решение?
    Колкото по-рано, толкова по-добре.
    Big or small, lies are lies!

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от r0ckk
    Съгласна съм с onestar, но знам каква болка ще е да го оставиш (пробвала съм го), ще ти е страшно гадно, че няма да си пишете, говорите, срещате и ще се чувстваш виновна, защото ти ще си сложила края !

Ако му имаш заслужено доверие недей да си помисляш, че може да те използва и да си има друга от неговия град, а ти да си само за забавление.

И аз съм имала такива дни. Просто се опитай да погледнеш всичко от хубавата страна. Мисли си като се видите как ще го прегърнеш, как ще го целунеш и т.н.

Ти си решаваш. Никой не може да ти каже какво решение да вземеш. Моят съвет е да продължите. Успех.
    Мерсии
    Асии <3 , Наннсии <3

Цитирай Първоначално написано от r0ckk

Мерсии

blaaaaaaaaaaah...
    доста факана ситуация... приятелят на една фр живее в Холандия и се виждат 2 пъти в годината... ситуацията е почти подобна :Д
    мога да ти кажа какво направиха те: поговориха и се разбраха ,че ще са заедно само когато се виждат. не е нужно да се тормозиш 24/7... Така че...поеми си въздух , премисли вариантите и направи най-доброто за себе си ^__^

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от SadistWithSpooN
    blaaaaaaaaaaah...
    доста факана ситуация... приятелят на една фр живее в Холандия и се виждат 2 пъти в годината... ситуацията е почти подобна :Д
    мога да ти кажа какво направиха те: поговориха и се разбраха ,че ще са заедно само когато се виждат. не е нужно да се тормозиш 24/7... Така че...поеми си въздух , премисли вариантите и направи най-доброто за себе си ^__^
    Мерси за съвета
    Асии <3 , Наннсии <3

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ И все пак казвай как се развиват нещата...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Град
    На една звиздичка
    Аки имаш възможност го посети... Говори си по често със него... Знам как е... късмет. И дано всичко е ок м/у вас двамата. (: Изчакай още малко и тогава мисли за края на връзката ви....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    чукай се с други, ще ти помогне.
    липсата на редовно чукане води до депресии, аз ти казвам.

ами наистина си поставена пред дилема. Според мен отговорът се крие в самата теб. Ако наистина много обичаш момчето трябва да прескочиш всички препядствия и да преодолееш всички трудности. Не позволявай някакви 115 км. да попречат на щастието ти

от друга страна, ако смяташ ,че връзката ви наистина няма бъдеще и нямате пресечни точки за напред, то по-добре да прекратите тази връзка, за да не се измъчвате и двамата. Успех !

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    ХАХАХАХАХ за голяма любов говориме леле мале!
    В началото казваш че всичко ви е наред но просто ти липсва а след като няколко човека ти казаха да го зарежеш ти веднага се съгласи и почна да обмисляш как ще му разбиеш сърцето ХАХАХХААХ Не сте добре честно!
    И какво да си търси някой от нейния град само защото ще могат да се натискат по-често? И вие как така си ги намирате тия гаджета бе? Критерии нещо нямате ли си? Не е ли по-важно да има какво да си кажете от колкото да се виждате всеки ден? Пък и връзките от разтояние не издържат по-малко и няма повече драми от колкото в другите връзки. Всичко си е до характер и чувства. Аз предпочитам някой който е на 115км от мен но много ме обича и се разбираме повече от чудесно отколкото някой съсед с който само се караме и не ме разбира. И моя любим много ми липсва и искам всеки ден да сме заедно ама не правя тема и не се оставям хора които не познавам да ме убедят да скъсаме само защото виждате ли понякога ми става кофти и си плача защото не е до мен когато се събудя.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    В началото казваш че всичко ви е наред но просто ти липсва а след като няколко човека ти казаха да го зарежеш ти веднага се съгласи и почна да обмисляш как ще му разбиеш сърцето ХАХАХХААХ Не сте добре честно!
    И какво да си търси някой от нейния град само защото ще могат да се натискат по-често? И вие как така си ги намирате тия гаджета бе? Критерии нещо нямате ли си? Не е ли по-важно да има какво да си кажете от колкото да се виждате всеки ден? Пък и връзките от разтояние не издържат по-малко и няма повече драми от колкото в другите връзки. Всичко си е до характер и чувства. Аз предпочитам някой който е на 115км от мен но много ме обича и се разбираме повече от чудесно отколкото някой съсед с който само се караме и не ме разбира. И моя любим много ми липсва и искам всеки ден да сме заедно ама не правя тема и не се оставям хора които не познавам да ме убедят да скъсаме само защото виждате ли понякога ми става кофти и си плача защото не е до мен когато се събудя.
    За пореден път съм съгласна . Иначе аз изложих мнението си вече по темата.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    ^ И все пак казвай как се развиват нещата...
    Ами...как да се развиват точно както преди са си с всеки ден ми липсва се повече и повече
    Асии <3 , Наннсии <3

Град
    у нас
    Благодаря на всички
    Асии <3 , Наннсии <3

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ами...започвам да се съгласявам,защото вече НЕ издържам
    Асии <3 , Наннсии <3

Голям фен

Re: Много ми е тъжно ;(

Здравейте!Много ми е тъжно и затова искам само да споделя защото нямам с кого!Имам връзка от разстояние 115км. напоследък ми е много тъжно за приятелят ми и ми липсва супер МНОГО! незнам какво да правя вече ще се побъркам всяка вечер плача вече незнам какво да правя

моята история беше такава, но е много трудно
    от кои градове сте ?
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    у нас

Цитирай Първоначално написано от DoomShadow
    Здравейте!Много ми е тъжно и затова искам само да споделя защото нямам с кого!Имам връзка от разстояние 115км. напоследък ми е много тъжно за приятелят ми и ми липсва супер МНОГО! незнам какво да правя вече ще се побъркам всяка вечер плача вече незнам какво да правя

моята история беше такава, но е много трудно
    от кои градове сте ?

Ами..не искам да казвам от кои градове сме,но както казах разстояннието е 115км не са малко и затова не се виждаме често
    Асии <3 , Наннсии <3

Голям фен Аватара на playhard1

Еми моята беше от 200км Трябва да се виждате някак поне през месец-два. Само пред компа не става. И на колко години е той? Ако е на 15-16-17 ще му е трудно да идва при теб, все пак не работи, освен ако родителите му не са богати .. Не искам да те отчайвам, но не мисля, че ще стигнете далече
    Do you know what is loneliness, among so much people?

Град
    у нас

Цитирай Първоначално написано от playhard1
    Еми моята беше от 200км Трябва да се виждате някак поне през месец-два. Само пред компа не става. И на колко години е той? Ако е на 15-16-17 ще му е трудно да идва при теб, все пак не работи, освен ако родителите му не са богати .. Не искам да те отчайвам, но не мисля, че ще стигнете далече
    Благодаря !Относно въпроса ти- той е на 15.
    Асии <3 , Наннсии <3

Повече от фен
    На мери си нов приятел.Кофти но...

Няма смисъл да плачеш, няма да ти помогне.
    (Ако не сте се виждали може дори и да не осъзнаваш чувствата си към него... Но ако се срещате го гледай от хубавата страна - чакай с нетърпение и вълнение следващата ви среща.) Ако продължаваш да се измъчваш, го остави, поне един ден да свършат всякакви мъки по него...
    Седях там и плаках,
    молех се и чаках.
    Ти погледна ме и запя
    песента за булото на нощта.

Град
    у нас
    Цитирай Първоначално написано от Team
    На мери си нов приятел.Кофти но...

не мога.....защото обичам адски много приятелят ми
    Асии <3 , Наннсии <3

Отговор

Здравейте и на мен ми е тъжно и исках само да споделя.Гаджето ме напусна!!!
    Кво стаа

Град
    у нас

Re: Отговор

Цитирай Първоначално написано от astro11
    Здравейте и на мен ми е тъжно и исках само да споделя.Гаджето ме напусна!!!
    съжелявам....сигурно се чустваш ужасно
    Асии <3 , Наннсии <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си