- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много ми е тъжно ;(
Мисля,че трябва да прекратим връзката низащото наистина взаимно се мъчим
,но ако го зарежа после ще се чуствам ужасно
според вас това ли е единственото решение?
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Съгласна съм с onestar, но знам каква болка ще е да го оставиш (пробвала съм го), ще ти е страшно гадно, че няма да си пишете, говорите, срещате и ще се чувстваш виновна, защото ти ще си сложила края !
Да, има други момчета от твоя град, но твоето момче си е твое !
Ако му имаш заслужено доверие недей да си помисляш, че може да те използва и да си има друга от неговия град, а ти да си само за забавление.
И аз съм имала такива дни. Просто се опитай да погледнеш всичко от хубавата страна. Мисли си като се видите как ще го прегърнеш, как ще го целунеш и т.н.
Ти си решаваш. Никой не може да ти каже какво решение да вземеш. Моят съвет е да продължите. Успех.![]()
Колкото по-рано, толкова по-добре.Първоначално написано от 6okolad4ety95
![]()
Big or small, lies are lies!
МерсииПървоначално написано от r0ckk
![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Първоначално написано от 6okolad4ety95
![]()
![]()
![]()
blaaaaaaaaaaah...Първоначално написано от 6okolad4ety95
доста факана ситуация... приятелят на една фр живее в Холандия и се виждат 2 пъти в годината... ситуацията е почти подобна :Д
мога да ти кажа какво направиха те: поговориха и се разбраха ,че ще са заедно само когато се виждат. не е нужно да се тормозиш 24/7... Така че...поеми си въздух , премисли вариантите и направи най-доброто за себе си ^__^
Мерси за съветаПървоначално написано от SadistWithSpooN
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
^ И все пак казвай как се развиват нещата...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Аки имаш възможност го посети... Говори си по често със него... Знам как е... късмет. И дано всичко е ок м/у вас двамата. (: Изчакай още малко и тогава мисли за края на връзката ви....
ами наистина си поставена пред дилема. Според мен отговорът се крие в самата теб. Ако наистина много обичаш момчето трябва да прескочиш всички препядствия и да преодолееш всички трудности. Не позволявай някакви 115 км. да попречат на щастието ти![]()
от друга страна, ако смяташ ,че връзката ви наистина няма бъдеще и нямате пресечни точки за напред, то по-добре да прекратите тази връзка, за да не се измъчвате и двамата. Успех !![]()
ХАХАХАХАХ за голяма любов говориме леле мале!![]()
![]()
![]()
В началото казваш че всичко ви е наред но просто ти липсва а след като няколко човека ти казаха да го зарежеш ти веднага се съгласи и почна да обмисляш как ще му разбиеш сърцето ХАХАХХААХНе сте добре честно!
И какво да си търси някой от нейния град само защото ще могат да се натискат по-често? И вие как така си ги намирате тия гаджета бе? Критерии нещо нямате ли си? Не е ли по-важно да има какво да си кажете от колкото да се виждате всеки ден? Пък и връзките от разтояние не издържат по-малко и няма повече драми от колкото в другите връзки. Всичко си е до характер и чувства. Аз предпочитам някой който е на 115км от мен но много ме обича и се разбираме повече от чудесно отколкото някой съсед с който само се караме и не ме разбира. И моя любим много ми липсва и искам всеки ден да сме заедно ама не правя тема и не се оставям хора които не познавам да ме убедят да скъсаме само защото виждате ли понякога ми става кофти и си плача защото не е до мен когато се събудя.
Ами...как да се развиват точно както преди са си с всеки ден ми липсва се повече и повечеПървоначално написано от onestar
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Благодаря на всички![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Ами...започвам да се съгласявам,защото вече НЕ издържамПървоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Първоначално написано от 6okolad4ety95
моята история беше такава, но е много трудно![]()
от кои градове сте ?
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Първоначално написано от DoomShadow
Ами..не искам да казвам от кои градове сме,но както казах разстояннието е 115кмне са малко и затова не се виждаме често
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Еми моята беше от 200кмПървоначално написано от 6okolad4ety95
Трябва да се виждате някак поне през месец-два. Само пред компа не става. И на колко години е той? Ако е на 15-16-17 ще му е трудно да идва при теб, все пак не работи, освен ако родителите му не са богати
.. Не искам да те отчайвам, но не мисля, че ще стигнете далече
![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
Благодаря !Относно въпроса ти- той е на 15.Първоначално написано от playhard1
Асии <3 , Наннсии <3
На мери си нов приятел.Кофти но...
Няма смисъл да плачеш, няма да ти помогне.
(Ако не сте се виждали може дори и да не осъзнаваш чувствата си към него... Но ако се срещате го гледай от хубавата страна - чакай с нетърпение и вълнение следващата ви среща.) Ако продължаваш да се измъчваш, го остави, поне един ден да свършат всякакви мъки по него...
Седях там и плаках,
молех се и чаках.
Ти погледна ме и запя
песента за булото на нощта.
Първоначално написано от Team
![]()
не мога.....защото обичам адски много приятелят ми
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Здравейте и на мен ми е тъжно и исках само да споделя.Гаджето ме напусна!!!![]()
![]()
![]()
Кво стаа
Първоначално написано от astro11
съжелявам....сигурно се чустваш ужасно
Асии <3 , Наннсии <3