.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: Първи път

Първи път

Здравейте. знам че е има мн такива теми но сам в неудобно положение.аз сам на 14 и цялата ми компанич която е на съсхтата възраст са правили секс.но уви аз сам девствет и не защотот имам нчкакав физически проблем а защото искам да е с някое специално мопмиче.молч без коментари мн е рано защото и вие знаете цхе вецче е нормално.та може би да ми дадете нчкакав савет.например трчбва ли да си оголч главата на пениса преди да го вкарам и такива неща.та ако можете пишете

Ако чукаш както пишеш девствен ще си Умреш

Повече от фен Аватара на c0ci
    Ами аз едва ти разчетох,но наистина има много теми в търсачката и ако не се лъжа на главната страница има важна тема която описателнос представя всички действия стъпка по стъпка

Повече от фен Аватара на SkylineDrift
    Аре стига бе.Която и тема да отворя все се смея

НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ ... и тогава прави секс
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    В пространството
    На 14 ми се вижда малко рано, но...

Окей, каквото и да правиш, недей да правиш секс само заради приятелите си! Изчакай подходящо момиче. И да ползвате презервативи, ей!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    смотан си,нямаш шанс
    иначе за главата - оголваш > слагаш презерватив > мяташ 1 храчка на срамните устни > ръгаш
    Станислава

Фен
    Град
    Sofia
    Изобщо да не им вярваш на тия боклуци! И да,. То вярно, че никой не се е родил научен ама има неща които, ако случайно не ги знаеш, то ще те е срам да питаш. Почети тук-там нещичко по въпроса, ограмоти се малко и тогава вече прави квото искаш(в нашия случай секс). И бтв изобщо недей да се влияеш от другите! Ш'прайш к'вот' си искаш!!!
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си