- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сменяне на лична карта?
Понеже ми е изтекал срока, сега как да си смена личната карта. Направо в полицията ли трябва да ходя? Някво заявление взима ли се преди това и от къде? Или направо като отида у полцията ми правят снимка, всичко и после отивам в банката и плащам? Как става начина?
абе преди няколко седмици ти казаха, ти не се оправи. на 18 си бе човек, това са някак си елементарни работи.
Отиваш в МВР-то само с личната ти карта. Там ще ти кажат къде да си внесеш паричките и после ще ти дадат всичко необходимо като формуляри.
Вече снимат на място.Първоначално написано от Raybeez
Впрочем, минал съм 18. Просто съм свикнал винаги да търся мнението на някой друг преди да направя нещо, без значение какво е. Общо взето, направо отивам в рпу-то с личната ми карта и там става на място всичко. Впрочем имам и снимки, явно мога да ги дам, без да ме снимат.
що снимат на място...верно удобство, ама цял живот сме си ходели на фото и оттам си носим снимките, та чак ся и там можели да ни снимат...смахната работа
разбирам ако снимките са безплатни,ама не стига, че по закон ни задължават да имаме лични карти, ами и пари даваме за тях...