.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен

Сменяне на лична карта?

Понеже ми е изтекал срока, сега как да си смена личната карта. Направо в полицията ли трябва да ходя? Някво заявление взима ли се преди това и от къде? Или направо като отида у полцията ми правят снимка, всичко и после отивам в банката и плащам? Как става начина?

абе преди няколко седмици ти казаха, ти не се оправи. на 18 си бе човек, това са някак си елементарни работи.

Мега фен Аватара на babity
    Отиваш в МВР-то само с личната ти карта. Там ще ти кажат къде да си внесеш паричките и после ще ти дадат всичко необходимо като формуляри.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Правиш си снимка, отиваш да вземеш заявление и го попълваш и после подаваш документите в твоето РПУ.
    Вече снимат на място.

Повече от фен
    Впрочем, минал съм 18. Просто съм свикнал винаги да търся мнението на някой друг преди да направя нещо, без значение какво е. Общо взето, направо отивам в рпу-то с личната ми карта и там става на място всичко. Впрочем имам и снимки, явно мога да ги дам, без да ме снимат.

Цитирай Първоначално написано от sa6opi4a
    Впрочем, минал съм 18, просто не съм свикнал да се оправям сам, при положение, че е имало досега кой да ми оправя нещата.
    еее супер и до кога ?

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    що снимат на място...верно удобство, ама цял живот сме си ходели на фото и оттам си носим снимките, та чак ся и там можели да ни снимат...смахната работа
    разбирам ако снимките са безплатни,ама не стига, че по закон ни задължават да имаме лични карти, ами и пари даваме за тях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си