- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовните филми ряпа да ядат...
От 2 дни живея в някакъв филм...След като едно момиче,което много харесвах "преди",тя обаче тръгна с едно момче и аз забравих всичко или поне така си мисля,защото все ми казваха че още съм влюбен щото съм я гледал по различно,но отричах.Вчера тя скъса с това момче,дотук нищо интересно,но изведнъж...влизам си във фейсбука и си кликам на предизвикателство или истина и изведнъж ми се пада Истина-още обичаш ....(няма да спомена името но е нейното име) аз стоях шокиран и изпаднах в някакъв шок в който ме посъветваха да не го публикувам и цяла вечер се чуствах ужасно.Днес се поуправих но нещо ме накара да си изтегля още една истина или предизвикателство,ся ще кажете пак същото ама не още по зле Истина-отиди и кажи на (името й),колко много я обичаш.В този момент вече откачих тотално...Има някакъв заговор срещу мен просто...вече незнам какво да правя,повече фейс бук няма да ползвам това е ясно,но какво да правя с момичето![]()
![]()
казаха ми просто да се успокоя,но като се успокоя какво ще направя...незнам вмомента какво да правя да и кажа ли да си замълча ли просто незнам...Моля ви дайте ми серизни съвети не искам да ви чета глупости щото съм на крачка да се метна от аспаруховия...
На 17 съм тя е от моя клас...
>>DjBelev<<
Бих ти казал да действаш... Рядко би се случило нещо такова 2 поредни късмета с и същи човек.. Може пък да ти е на късмет. Пробвай според мен няма да изгубиш нищоУспех :>
Добри проятели,казвали са ми че и тя ме харесвала щото и тя ме гледала особенно,но аз несъм сигурен.Незнам дали сега е момента,тя още обича онзи и нз дали няма да я объркам...просот незнам какво да правя![]()
>>DjBelev<<
Излезте някъде двамата,поговорете,не пребързваи щом още има чуства към онова момче.Показваи и че имаш симпатии към нея.По-добре деистваи,за да не съжаляваш после.
![]()
![]()
точно така мой човек, фейс бук знае всичко!
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Късметчетата от фейсбук са закон.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ми 2 поредни 2 с точно име точно в тоя момент...Първоначално написано от KpucmuHa
>>DjBelev<<
супер
фейсбуук може да ти прати като късметче да лишиш света от присъствието си
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Дааам честито ми...2ра серия на филма...момичето на което бях предложил преди около месец е осъзнало че май решението й е било грешно...ако някой още ме обича да ми го казва сега...
>>DjBelev<<
На това му се вика съдбаИли отиди при нея и и признай всичко или си стой безучастен, надявайки се, че ще я забравиш - заблуждавайки се.
ПП: Аз още те обичам.![]()
![]()
![]()
Е, не вярвам в това с късметчетата, но щом имаш симпатии не ги крий... действай преди момичето да е решило, че не ти пука за нея и да продължи живота си без тебПримерно започни с небрежото "Искаш ли днес да пием по кафе...?" и като се видите там уж без да искаш докосни ръката й, после си уговорете втора среща и така, докато мислиш, че е готова да узнае за чувствата ти, бъди просто приятел и после й кажи какво чувстваш към нея.
Надявам се да съм помогнала.![]()
Въпроса сега вече е какво да направя с другата...и коя всъщност е другата...
>>DjBelev<<
Що се вкарваш излишно в тия филми?Първоначално написано от ForzaFelipe
Ако искаш да задълбочиш отношенията си с момичето - действай.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Оказа се че пък аз съм виновника за раздялата на това момиче с тоя...
Взех решение,повече неща да се занимавам САМ МИ Е ДОБРЕ!!!
>>DjBelev<<
Фейсбук........
АБЕ ИЗЛЕЗ ОТ ФИЛМА БЕ !!!!!!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
осветли ми деня с твоя фейлбуук...![]()
![]()
![]()
Иво Сиромахов правилно си го е казал: да ви пикам на социалната мрежа.
Вместо да поговориш със момата тука стоиш и кесиш пред компа... ;с
REGGAE BOOM <3
Ахахахаха ФБ никога не бърка!
П.П. U serious?![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House