- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- медикамент с такова действие?
здравейтеискам да ви попитам има ли някакви хапчета,противозачатъчни или някакви други,които като пиеш да не ти идва(ама как го обясхних..) не говоря за тези,които я отлагат като оргаметрил.интересувам се например като пиеш противозачатъчни имаш ли все пак менструация или не?
ти не си добре,как може да искаш да си спираш менструацията принудително.Знаеш ли колко е вредно?После ще си удряш главата в стената,като ти дойде време да забременееш!!!!!
Хормоналните хапчета го предизвикват.Първоначално написано от bonbon_
![]()
Иначе, наистина ти нормална ли си !? Съмнявам се да съществува съвсем, съвсем логично обясниение за това нещо(поне не за момиче на твоята възраст(предполагам си тийн.) ) ..![]()
Big or small, lies are lies!
Аммм сестра ми пиеше някъкви хапчета миналата година, защото щеше да й дойде точно когато беше на море. Нейните прото я набявят, но не знам какви са. Не ми се иска да я питам, защото какво ли ще й мине през главата![]()
. Най-добре иди и попитай в аптеката
.
чувала съм,че с някои от противозачатъчните менструацията е много по-лека и кратка? може ли да ми препоръчате някои?разбира се,ще се консултирам и с гинеколог,просто искам ваше мнение
чувала съм,че с някои от противозачатъчните менструацията е много по-лека и кратка? може ли да ми препоръчате някои?разбира се,ще се консултирам и с гинеколог,просто искам ваше мнение![]()
най-здравословно и препоръчително е да караш менструацията си такава каквато е;без хапчета ..Първоначално написано от fakesmiles
ако имаш почти нетърпими оплаквания като силни болки в корема и кръста и обезболяващите не ти действат особено(имам такава приятелка.. ) - тогава вече се консултирай с лекар
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn