.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на fakesmiles

медикамент с такова действие?

здравейте искам да ви попитам има ли някакви хапчета,противозачатъчни или някакви други,които като пиеш да не ти идва(ама как го обясхних..) не говоря за тези,които я отлагат като оргаметрил.интересувам се например като пиеш противозачатъчни имаш ли все пак менструация или не?

Ти нормална ли си защо трябма да го правиш

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    ти не си добре,как може да искаш да си спираш менструацията принудително.Знаеш ли колко е вредно?После ще си удряш главата в стената,като ти дойде време да забременееш!!!!!

Голям фен Аватара на bonbon_
    Хормонални хапчета

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от bonbon_
    Хормонални хапчета
    Хормоналните хапчета го предизвикват.
    Иначе, наистина ти нормална ли си !? Съмнявам се да съществува съвсем, съвсем логично обясниение за това нещо(поне не за момиче на твоята възраст(предполагам си тийн.) ) ..
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Аммм сестра ми пиеше някъкви хапчета миналата година, защото щеше да й дойде точно когато беше на море. Нейните прото я набявят, но не знам какви са. Не ми се иска да я питам, защото какво ли ще й мине през главата . Най-добре иди и попитай в аптеката .

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

чувала съм,че с някои от противозачатъчните менструацията е много по-лека и кратка? може ли да ми препоръчате някои?разбира се,ще се консултирам и с гинеколог,просто искам ваше мнение

чувала съм,че с някои от противозачатъчните менструацията е много по-лека и кратка? може ли да ми препоръчате някои?разбира се,ще се консултирам и с гинеколог,просто искам ваше мнение

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fakesmiles
    най-здравословно и препоръчително е да караш менструацията си такава каквато е;без хапчета ..
    ако имаш почти нетърпими оплаквания като силни болки в корема и кръста и обезболяващите не ти действат особено(имам такава приятелка.. ) - тогава вече се консултирай с лекар

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си