.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

нов лаптоп

здравейте някои може ли да ми каже кво са най- добрите параметри за лаптоп

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Да е поне 19 инча
    Grumpy old madman

зависи за какво ти трябва
    иначе
    процесор 2х2
    хард от 300 на горе
    рам памет 2-4 гб
    видео 512

поне на мен това би ми стигнало перфе. даже е повече, от колкото е нужно

в град правец има компютърно даскало в което преподават професори от техническия университет в софия там се учи микропроцесорна техника и такива е нещо за там ми требва

аз съм се насочил към sony vaio, днес с 1 приятел обсъждахме, и перфектно ще ми пасне. За твоите неща обаче не съм сигурен... щом ще се занимаваш вземи си нещо по-мощно. Аcer-ите са достъпни кто цена и добри като функции. Но не знам как е подръжката... 1 приятел има ейсър и е доволен, занимава се със сайтове и некви други неща...

vaio са прекалено скъпи за параметрите, които имат.
    А по темата изискванията, които постна antiWHAT са достатъчни като евентуално може да си вземеш 1 гб видео карта.
    My heart is broke but I have some glue

Цитирай Първоначално написано от fenpirth
    в град правец има компютърно даскало в което преподават професори от техническия университет в софия там се учи микропроцесорна техника и такива е нещо за там ми требва
    Много зависи за какво ще го ползваш лаптопа! Ето един доста добър: http://laptop.bg/#/laptop/DELL/Studi...1749_DELL00353, като имай в предвид, че ако ни ориентираш с бюджета, с който разполагаш ще е много по лесно да те ориентираме!

П.С. - Има и по евнити лаптопи, но ще ти вършат и по-скромна работа... Ако става въпрос за програмиране, мсиля че и по слаба машина ще ти върши работа!

Мега фен Аватара на L0ST
    Аз лично не бих си взел огормен лаптоп. Моят лаптоп е 12" и батерията му държи над 5-6 часа на max performance - wi-fi, напълно осветен дисплей, филмии т.н., за balanced да не говорим (Dell). На мен това ми трябва - лека машина, ставаща за програмиране на съвременен език, с добър обхват на безжичната мрежа, приличен дисплей, издръжлива батерия, приличен хард и това е...

ВИнаги зависи от нуждите на човек. Има някой ндивиди, които си мислят, че лаптопа може да замести PC-то. Колкото и скъп да е, за същите пари може да си вземеш лаптоп + PC, ня което игрите ще работят по-хубаво, но както и да е.
    Lexynnka

Цитирай Първоначално написано от L0ST
    ВИнаги зависи от нуждите на човек. Има някой ндивиди, които си мислят, че лаптопа може да замести PC-то. Колкото и скъп да е, за същите пари може да си вземеш лаптоп + PC, ня което игрите ще работят по-хубаво, но както и да е.
    Така е, но има и друго... Не винаги става въпрос за играене на игри на лаптопа. Примерно на мен може да ми трябва да си върша служебна работа, а тя да е свързана с Web дизайн и работа с програми като Photoshop, Coral Draw и т.н., пък нали не смяташ, че 12" ти лаптоп ще ми свърши работа?!?! Всеки си преценява за какви цели ще го ползва и какво му е необходимо предимно - по мощен процесор, повече и по бърза системна памет, по голам хард диск, мощна видео карта и т.н.

Лап-топа трябва да е лек, но нали се сещаш, че ще можеш да си цъкаш на Photoshop и Flash с всеки кирлив процесор (да не говорим за видео) след 2007...
    I'm RETIRED.
    I was tired yesterday, and today I'm tided too.
    http://www.facebook.com/john.stefanov
    http://blog.injenera.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си