- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Почистващ продукт
Препоръчайте ми почистващ продукт за лице, (гел,маска,тоник,някакав сапун) и споделете Вие с какво почиствате лицето си
![]()
Ексфолиращия гел на Виши и един син тоник на Клийн ен Клиър.
В къщи се ползват тва :
http://www.ivis-bg.com/images/gel%20care.jpg
Мн яко мирише![]()
Аз ползвам гел за лице на Билка.Хубав е и е ефтин...
Но скоро ще свърши и смятам да си купя някакъв гел и отделно някакъв ексфолиант.![]()
Може да пробваш нещо на гарниер, примерно Гарниер Пюр 3в1. Ползвал съм го и него и съм доволен.
Ползвам на Ейвън гел с краставица и чаено дърво и кремчето от същите продукти,и съм много доволна
На ,,Уриаж" тоник за почистване и едно кремче за вечер,а сутрин овлажняваща емулсия+антибиотик Далацин-т за лице...след един ден почна да се вижда разлика и подобрение![]()
Don't grumble-ther's awlays tomorrow!
My age is a mystery...
в момента ползвам тоника на билка с пъпев и краставица, наистина съм доволна..![]()
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
всички използват "Билка" само аз немога да си намеря продукти на нея (от сливен съм , някои знае ли къде има)
и аз съм от сливенПървоначално написано от Transform
ами в Кауфланд има
![]()
много положителни мнения чета във форума за продуктите на билка .. имам измиващия гел .. един път си измих лицето с него и се изприщих .. явно си е до организъм ..но моята кожа не го понася добре има някоя съставка коята дразни кожата ми .. не съм доволна изобщо !
smile-it's the second best thing you do with your lips
не съм срещала там.но в Камелията (до пазара) има със сигурностПървоначално написано от Transform
![]()
Ексфолиант на Регал за лице и гел против черни точки Clean and Clear