- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Я само да попитам няколко нещица ;pp
Хора я според вас това момиче харесва ли ме?В училищи постояно идва да се закача (понякога бара), често ми се усмихва и когато провиква името ми да каже да ме поздрави, го провиква много нежно и сладко
, доста често ме пита кой харесвам и тн, говори с нейни фр за мене и то само хубави неща..!Аз лично си мисля, че ме харесва, но проблема е, че някой от тези неща (не всички) ги прави и с други момчета
, но пък другите момчета се държат гадно с нея..та това е друг въпрос!Според вас дали изпитва нещо към мен?И как да разбера нещо повече за чувствата й към мен
!Другото нещо е..има ли ли сте случеи да ви се присмиват за това с коя ходите (15г. съм и околните около мен са на толкова (Тези които се смеят))!И следващото е..как да я поканя да излезем, самоче без да си помисли нещо!
!иии тфа е мислих да попитам за цулувките с език,но ще се разровя по форума..и все пак, ако не ви мързи да пишите..напишете и за целувчиците
![]()
Никой никога няма да те хареса. Ще и отдеш самотен от този свят.
Това каза кълбото.
да е щом И бАрА значи те харесва ..![]()
If I played you like a toy?
Аре стига ебавки е..ако ви имах хумора щях да стана богат..!Казвам и тези неща щото ако не ги кажа ще ми дрънкате от това написаното нищо неможе да разберем..!
Невъзможно е да знаем как флиртува и как маркира мъжете, които харесва.
Флиртуваш с нея, или си я питаш като бял човек.
Не можем да знаем дали има чувства към теб, от къде да знаем как точно се държи към теб.Ти разказваш нещата от лично твоя гледна точка, нейната може да е друга.Ако имаш симпатии към нея просто действай.![]()
Хуу аре елате ся 30 човека ми кажете, че неможе да знаете как се даржи с мен..ок схванах,амааааа имам и други вапроси..прочетете и отговорете..без ебавки и напатки!
![]()
Къде видя пък, че те нападам, просто изразих мнението си.А по темата за другите въпроси . . . до сега мисля, че никой не е коментирал с кого съм, защо съм, какъв е той и прочие или поне не пред мен.А и да го правят, не ми влиза в работата, живея за себе си - не за тях. Какво ти пука кой какво говори.Аз съм с човек, когото ми харесва, който искам, слабо ме вълнува нечие мнение.Колкото до целувките, какво точно искаш да знаеш, че не разбрах точно.Ако е това как точно да целунеш някоя, никой не може точно да ти отговори на въпроса.Правиш това, което ти дойде от вътре, сега и да ти го обясняваме ти като тръгнеш да я целуваш ще забравиш всички развити теории. (:
тая търси някой да я праска![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
ехаа ако е такаПървоначално написано от KpucmuHa
![]()
![]()
!
пП.Не съм казал,че ме нападаш(за по горния пост) просто казвам да не го правите защото и такива ще имахайде мор мор още мнения искам
![]()
Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
![]()
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX
Да го духа* братПървоначално написано от xNiKx
![]()
е то и аз барам къде ли не момчетата (когато се разлигавя повече), но не означава, че харесвам някого xDПървоначално написано от buuu
.как да я поканя да излезем, самоче без да си помисли нещо! Смисъл такъв само докато я каня и тн,след като излезем си знам работата![]()
Ари уе мишки, кажете какПървоначално написано от ilko0214
![]()
ма нищо не ти се разбира бе моето момче![]()
п.п. че аз от де да знам как се държи с теб![]()
Надявам се, че ся ще ми се разбери, ще си играя да пиша по-правилничкоПървоначално написано от kindergarden
!ИСКАМ ДА ПОКАНЯ ВЪПРОСНОТО МОМИЧЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ,НО БЕЗ ТЯ ДА СИ ПОМИСЛИ,ЧЕ Я КАНЯ КАТО ЗА "ЛЮБОВНА СРЕЩА" ИСКАМ ДА СИ ПОМИСЛИ,ЧЕ ПРОСТО ИЗЛИЗАМЕ КАТО ПРИЯТЕЛИ,И НА СРЕЩАТА ЩЕ Я ИЗНЕНАДАМ ПРИЯТНО
![]()
Трябва да е доста тъпа да си помисли, че излизате просто като приятели, при положение, че те " барала, говорили добри неща за теб на фртата си". Ай води я на среща и след тва я опъни.Първоначално написано от ilko0214
Виж не съм спецка в каненето на срещо, принципно поканата е от другата страна, но мога да ти кажа как мен са ме изкарвали на "приятелска" среща. Казваш и нещо от рода имаш ли работа ала бала, ако каже не .. "да врътнем един билярд" или "искам да избера подарък на братовчетка ми, която е на твоята възраст и незнам какво да и купя, а ти си по - веща по въпроса" ддз ... В повечето случаи при мен минава, но съм с ясното съзнание, че е просто зарибявка .. Така, че няма шанс тя да не се угади за намеренията ти, а ако тя не иска да има нещо с теб ще ти го покаже още в началотоПървоначално написано от ilko0214
![]()
Тфа с братовчеда е добро,обачееее нямам излишни париПървоначално написано от sweetpunk
!Нещо подобно ако знаете..или давайте савети изобщо като за канене на среща
![]()
Аз мисля че те харесва ..
Не ходиш ли с приятели на кафе примерно? Някой ден я покани с вас, каза нещо дали ни се е случвало да ни се смеят с кой ходим .. честно казано ПУКА ЛИ ТИ особенно какво мислят другите?
Нали ти я харесваш, ти ще си с нея ако стане нещо де .. Успех!![]()
Проблема е,че мойте приятели са те и те едни приятели абе няма и е приятно покрай тях, по скоро бих отишал аз прия нея с нейните приятелки отколкото аз да я викна при мойтеПървоначално написано от TheSunshine01
!
Хайде, хайде не се притеснявайте пишете на воля,трябват ми още хубави мнения и изчерпателни, айде, че нямам време
![]()
човек...ти си ебати ръба...честно...
кажи ми честно ти по-селски от това можеш ли да общуваш или това са ти възможностите а?...
ужас...
ако бях момиче щях да те гледам презрително и да те режа при всеки жалък опит за комуникация...
рядко тъпо парче честно...
нямаше да го коментирам ама наистина прави впечатление...
в интерес на истината ако говориш малко по-малко грубо то нещатата няма да стоят така но просто прекаляваш с фамилиарниченето...не сме ти дружки от детската градина...
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Споко братле, неможе ли малко в тоя форум да се полигавяПървоначално написано от blader
!Бъди спокоен въобще не комуникирам така както пиша в по - горните постове, там на 100% се лигавя
![]()