.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Книги

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив

Книги

Здравейте.
    Тъй като от няколко дена съм се замислила да почна да чета някаква книга у нас,та се питам каква да си взема.Всичко приемам да чета,но без фантастични.Дайте ми мнение за някои книги,които вие сте чели и са наистина интересни и си заслужават времето,което ще изгубя,за да ги прочета.?!
    А вие какви книги четете,скоро чели ли сте,какви харесвате,цени?

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Емиии значи аз бих ти препоръчала приложната психология. Книгите са много интересни. Аз прегледах една, казваше се Езикът на тялото и ми се стори аааааааадски интересна, а сега чакам да ми дадат една Подсъзнанието може всичко. Също са ми препоръчвали на Хорхе Букай неговите книги дето не знам какъв жанр се водят .. А иначе в момента чета Последна песен на Никълъс Спаркс. Яка е книгата.. И докато очаквам Подсъзнанието може всичко ще пробвам Малки богове на Тери Пратчет за цени.. средната цена на тия книги е около 10-15 лв ;дд
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    around the world !
    "Без дом" - Ектор Мало

"Шах и мат" Джефри Арчър
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    "Без дом" - Ектор Мало
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Град
    Пловдив
    А тая книга за подсъзнанието да не би да е тая дето квото си мислиш и вярваш ще се сбъдне?!Ако е тая книга за която се сещам(тя е 20лв)

Град
    in my weird world
    'Алхимикът' Паулу Коелю, чувала съм, че 'Вероника решава да умре' (пак негова) е хубава, но още не съм я прочела
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    А тая книга за подсъзнанието да не би да е тая дето квото си мислиш и вярваш ще се сбъдне?!Ако е тая книга за която се сещам(тя е 20лв)
    Не знам за коя книга коговориш, но "Подсъзнанието може всичко" на Джон Кехоу е до мен в момента (станая и я взех да проверя цената) -
    цена : 6,99 ...

Град
    wondeЯland
    не знам в нета я гледах за под 10 лв ето и линк: http://www.helikon.bg/books/53/11005...e-vsichko.html

Супер фен Аватара на j_adore2
    Джон Стейнбек - На изток от рая,на Пауло Коелю са хубави.Аз сега чета за руската мафия - Бригада и също е интересно
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Голям фен

Re: Книги

Здравейте.
    Тъй като от няколко дена съм се замислила да почна да чета някаква книга у нас,та се питам каква да си взема.Всичко приемам да чета,но без фантастични.Дайте ми мнение за някои книги,които вие сте чели и са наистина интересни и си заслужават времето,което ще изгубя,за да ги прочета.?!
    А вие какви книги четете,скоро чели ли сте,какви харесвате,цени?
    Ако не четеш книги попринцип е по-добре да отидеш в някоя книжарница (Пингвините,Хеликон) и да прекараш известно време разглеждайки, докато установиш кое би ти допаднало точно на теб. Вкусът при книгите, както и при други неща е доста относителен и варира от човек за човек.

Аз чета научна фантастика,фентъзи,кримина лета,Стивън Кинг,Дан Браун, Агата Кристи, исторически книги, такива с мистерии и загадки, за науката, трейлъри и др ...

Голям фен Аватара на Reall
    Аз бих ти препоръчала "Разум и чувства" на Джейн Остин. Но, разбира се, зависи от човека, предпочитанията му.

Голям фен
    Горещо ти препоръчвам "Тръпка" на Маги Стийвотър

Мега фен Аватара на iiordanova
    И аз съм за приложна психология. На Луиз Хей .. книгите са много добри!
    А за други книги - "Тетрадката" на Никълъс Спаркс , "Шоколадов рай" на Карол Матюз , най-добре е да отидеш в някоя книжарница и да си избереш. Аз винаги правя така ..

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    тези от Страховитото в науката.. незнам дали ще ти са интересни но ще се забавляваш много и ще се спукаш от смях 1 книга е близо 3 лв..

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Reall
    "Разум и чувства" на Джейн Остин.
    ...и всичко друго нейно.

Град
    Пловдив
    Аа значи не говорим за една и съща книга,аз говорех за друга,но все пак мерси,може да ида да си купя тая дето ми предложи за Подсъзнанието може всичко...дано да ми хареса

"време, което ще ИЗГУБЯ, за да ги прочета"...
    Признай си: чела ли си "Пипи Дългото Чорапче" някога?

Как може да задаваш толкова малоумни въпроси! Когато човек чете книга, го прави за удоволствие, а не защото така трябва. И всеки си има лични предпочитания, щом не знаеш своите...извинявай, но се надявам, че си прочела поне нещо някога!

Препоръчвам "Майка" на Тома Марков, защото нея четох последно. Странно-смешна е. Хареса ми.

Артър Конал Дойл -Баскервилското куче

Град
    Пловдив
    Е,как да не съм чела книги до сега,чела съм естествено,просто в последно време нз кво ми харесва и коя книга би ми харесала,затова исках вашите мнения,за нещо интересно,което да прочета.

аз пък скоро прочетох една много интересна книга,понеже много се интересувам от психология и лично на мен ми беше интересна."Знам какво си мислиш" на Лилиян Глас.

Град
    wondeЯland
    Междодругото ти препоръчвам Последната песен на Никълъс Спаркс. Прочетох я преди седмица и нещо, много завладяваща книга .. Ако си гледала филма, който е невероятен, то книгата е още по-невероятна. Доста тъжна, но има и забавни моменти. А най ти препоръчвам да отидеш в книжарницата примерно в мола и там се заседи около 1 час и все ще си харесаш нещо. Аз като отида там и не мога да се отлепя

Град
    Пловдив
    ^Ми аз ходя в книжарниците такива големи като Хеликон ама нищо не си харесвам,нз що.Мисля да ис взема The Secret

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    "Приспивна песен"-Чък Паланюк, наскоро я прочетох и лично за мен книгата е много,много добра
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

"Шестото клеймо" на Дан Браун. Много е увлекателна и две седмици след като я прочетох още бях обсебена от нея и не можех да възприема друга книга. Струва към 12 лв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си