.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Тема: Книги

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Ъъъ...ако не прочетеш The Secret нищо няма да ти стане. Пуснаха примери за къде-къде по-интересни книги. Това е толкова малоумна книга, че не знам какво ще спечелиш, като я прочетеш.

коя беше последната книга, която чете?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз днес си купих това:
    http://www.books.bg/books/47/641412.html - криминален роман е,но ми изглежда доста интересен
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

"Последнат песен" от Никълъс Спаркс - Прекрасна книга!!

Супер фен Аватара на AutomatiC
    аз пък точно фантастиките харесвам
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

що пак трябва да си изгубиш времето прави го защото ти харесва а ако искаш нещо което "няма да си губиш времето" вземи си от научния сектор или психология. За разтоварка прочети нещо закачливо като от сорта на чиклит(дамска проза)(дори съм на крачка да завърша една такава) има много забавни книжки("сексът и градът" Обичам ню Йорк", Тайната на марша мелоу на мария бюмон,синдромът хю (май-беше) fucking Berlin, Дневниците на Кари Брадшоу). Агата Кристи има хубави книжки. Пауло Куелю е добър (Алхимикът е чудесна книга).
    лично аз ърбан фентъзи и фантастика много обичам последното което прочетох беше вампирски целувки в четиери части е но забравих писателката коя беше напиши я в нета ако ти хареса си я дръпни мисля че я имаше като торент.

Голям фен Аватара на Crazytu
    Аз лично препоръчвам "Veronica decides to die", много хубава книга. Други книги, които ми харесаха са: "Гордост и предразсъдъци", "На изток от рая", "Големите Надежди". А от приложната психология, книгите на Робин Шарма са много хубави, също така "Вторници с Мори" .. иии мога още много да изреждам.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Големите надежди -Чрлз Дикенс и Клетниците -Виктор Юго. Това са любимите ми книги, но много малко хора (поне от тези, които аз познавам) в днешно време четат подобни неща. Плашат се, когато видят прекалено дълго изречение.

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    "На изток от рая" - Джон Стайнбек, "Клетниците" - Виктор Юго, "Чичо Томовата колиба" - Хариет Бичър Стоу, "Без дом" - Хектор Мало. Тези заглавия са доста добри.
    Иначе аз чета главно Джоан Роулинг и Стивън Кинг. Ако в книжарницата някое друго заглавие ми хване окото, го прочитам и го купувам.
    И здрача от леля стефка е отвратителен, тая книга я докарах само до 22-ра страница.

Супер фен Аватара на lubovvv
    "Алхимика"- книга, която всеки трябва да е чел. Ще се очаровате от невероятния сюжет и ще научите много неща за живота
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    [b]Никой ли не е чувал за библиотека?
    По темата: Харесват ми "Хрониките на Спайдъруик"
    5 книжки са .. по 3лв. всяка

Мега фен Аватара на Colouring
    Ох,толкова са много..
    Рей Бредбъри-"Вино от глухарчета",на Джейн Остин каквото ти попадне,"Брулени Хълмове" на Емили Бронте,"Джейн Еър" на Шарлот Бронте,Агата Кристи-ако си падаш по криминалните романи,"Родена съм в харем"-ако искаш да се докоснеш до съвсем друга култура,"Спасителят в ръжта"....

Aми аз бих ти препоръчала няколко : Лъвицата Елза,Винету или Хекс Хол (въпреки че последната е малко фантастична, мисля че може да ти хареса, скоро излиза и третата и част)

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    "Намисли си число", Джон Вердън. Книжката не е скъпа, 13.50 струва.. и съм чувала от приятелки, че е интересна
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Да ти кажа и аз съм пред същата дилема. Обожавам да чета, а все не мога да си харесам нещо. Търся по-иновативни неща, по-оригинални, не като тези за вампирите, че те само ми развалят представата за света. Как може вампир да блести? Боже, Боже.
    Както и да е. Не мога да ти препоръчам никаква книга, защото не те познавам, но аз лично съм голяма фенка на Тери Пратчет. Човекът има уникален стил и страхотни герои. Не са много скъпи, около 7-8 лева. Не са големи като размер, обаче си заслужават парите. Даже днес си взех една негова - Морт. И все пак не знам дали на теб ще ти харесат, всеки е различен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си