.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Винаги ли трябва да е трудно ...

Здравейте, мисля че нямам нужда от съвети, а и може би никой не може да ми помогне. Та въпроса ми: Винаги ли трябва да е трудно, за да е хубаво?
    Ще разкажа на кратко. С моето момче сме заедно от около 4 месеца, през който 4 месеца не сме се карали изобщо (адски добре се познаваме, доверието си го имаме и много си приличаме като характер). Проблема е следния, че винаги когато сме близо до това да сме "щастливи заедно" като в приказките нещо се прецаква и пак започваме от начало. Първо зора беше докато се вземем. От близо 2 години аз съм свободна той зает или обратно и все не става, най - накрая стана. После стана проблем компанията, той с едни аз с други и накрая ние по средата. Сега проблема е че иска да става къдровак и иска аз да взема решение какво да прави. От 2 седмици постоянно се караме и спорим и неможе да разбере, че това решение си е лично негово и аз е участвам в плана. Обичам го, а той иска да съм щастлива и да го подкрепям с ясната мисъл, че след 1 - 2 год може да отиде на война.
    P.S.: Пускам темата за всички изморени да гонят щастието. Да споделят своята любовна дилема и проблеми
    P.S.2: Не съм на 12

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Винаги ли трябва да е трудно ...

Цитирай Първоначално написано от sweetpunk
    OK

Мега фен Аватара на babity
    Кой е казал, че изобщо има такъв момент, в който спира да е трудно? Та то дори в собственият ни живот винаги нещо се обърква, та какво остава в съвместния ни с някого. Такъв е живота... и радост, и тъга.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Добре, че обясни, че може да отиде на война, че да се сетя какво е "кЪдровак"

А иначе, нормално, ако те обича да ти иска мнението. Защо не седнете да си поговорите открито, щом се разбирате толкова. Кажи му от какво те е страх, но му обясни и че не искаш да му пречиш да постига целите си. Нека той сам реши какво иска, а ти просто го подкрепи. Ако иска да е кадровак, нека бъде.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

чудих се дали е с Ъ или А както и да е .. Говорихме много пъти много добре знае, че не искам да го губя иска хем да съм честна, хем да се радвам за него, а двете понятия ... Той много добре знае позицията ми по въпроса, проблема е че той самият не знае какво иска, дали да следва целите си, или да ме задържи, защото и на двама ни е пределно ясно, че няма да стоя и да чакам като идиот от умрял телеграма дето се вика ... Колкото и гадно да звучи просто искам човек до себе си на който мога да разчитам, който да е до мен и т.н. И същевременно толкова яко съм хлътнала, че ако замине не ми се мисли как ще ставам всяка сутрин с мисълта, че няма да го видя ;(

Град
    plovdiv
    Толкова ли е закъсал с парите,че на война ще ходи?Досега не бях чувал на някой мечтата да му е такава.

Цитирай Първоначално написано от Gerard
    Толкова ли е закъсал с парите,че на война ще ходи?Досега не бях чувал на някой мечтата да му е такава.
    А за престиж или нещо такова чувал ли си? Едва ли в случая е това и може би си прав за парите, но аз лично също исках да ходя, докато все още изпращаха наши контингенти в Ирак. Пропуснах за малко(1 година), а и още не се бях разделил с приятелката си. Иначе сега на есен постъпвам и където ме пратят.

По темата: Казваш, че това е негов избор. Не е така. Вие сте двама. Вие сте като едно цяло. Ти трябва да мислиш за неговото, но и за твоето добро. Ако се притесняваш за живота/здравето му, посъветвай го да си намери друг тип работа.

Харесва ми как звучи това, че сме едно цяло, но все пак аз не мога да реша вместо него. Нито ще му нася пушката или там к'вото е, нито нищо. А неговият проблем е че очаква от мен да му кажа какво да прави. Подледния път като се скарахме думите му бяха точно: "Ако ми кажеш да остана ще остана, ако искаш ще остана", само прехвърля топката в моето поле

Подледния път като се скарахме думите му бяха точно: "Ако ми кажеш да остана ще остана, ако искаш ще остана", само прехвърля топката в моето поле
    Не ти харесва, че иска твоето мнение, но ако тръгне и не ти каже нито дума пак ще недоволстваш и ще кажеш какъв идиот е, че решил да те остави сама за да иде на война, че те е излъгал че се интересува от теб и така нататък...
    Т'ва е на жените не може да им се угоди.

Обясни му как се чувстваш, а той да си прецени как да постъпи. Друг варянт няма.
    ★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
    ♥LIL WAYNE♥

Град
    in my weird world
    бъди егоист - не го пускай
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    OK

Не на 12, а на ?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от Amateurrr
    А за престиж или нещо такова чувал ли си? Едва ли в случая е това и може би си прав за парите, но аз лично също исках да ходя, докато все още изпращаха наши контингенти в Ирак. Пропуснах за малко(1 година), а и още не се бях разделил с приятелката си. Иначе сега на есен постъпвам и където ме пратят.

По темата: Казваш, че това е негов избор. Не е така. Вие сте двама. Вие сте като едно цяло. Ти трябва да мислиш за неговото, но и за твоето добро. Ако се притесняваш за живота/здравето му, посъветвай го да си намери друг тип работа.
    Престиж?! Намираш за престижно това да убиваш невинни хора?

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Цитирай Първоначално написано от Amateurrr

Престиж?! Намираш за престижно това да убиваш невинни хора?
    Остави ги, те си мислят, че това е CS брат...
    И всички отиват за парите, който не отива за парите, значи е достатъчно луд и иска да се самоубие някак и така му се е сторило най-весело.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от r0ckk
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    OK

Не на 12, а на ?
    след няколко месеца 17

винаги е трудно и има болка..

дори и да не е, хората си го правят трудно. като те пита и се осланя на теб човека, бъди му малко опора, в труден период е явно с тази дилема.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от alex4et0y
    Обясни му как се чувстваш, а той да си прецени как да постъпи. Друг варянт няма.
    Напълно съгласна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си