.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен Аватара на brokeninside13

Не искам да ми пука.

Оффф... Здравейте.
    Значи имам нужда от съвети... 'Оплаквнето' ми е супер тъпо, но ми писна вече.
    Как да направя така че да не ми пука за работите за които ми пука... Случват се супер тъпи работи в момента, и не искам да ми пука! Почти непрекъснато съм напрегната, мисля само за лошото.... Тревожа се и се притеснявам за Глупости! Дайте някви съвети...
    Непрекъснато си повтарям че не ме интересува, че няма да мисля за тва... Не знам вече! Писна ми от всичко..

Голям фен Аватара на liim0nka
    До нагласа е..
    преди бях по същия начин, но насила се правех, че не ми пука..и вече наистина не ми пука (много са малко нещата и хората за които ми пука наистина)
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ами ако има повод за притеснение, нормално е да ти пука. Ако си загрижена за даден човек, нормално е да ти пука. Но не отдавай толкова голяма значение, защото от това само губиш в повечето случаи. Излизай, забавлявай се, и не мисли за такива неща.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на L0ST
    Хаха, и аз съм точно така, пука ми за незначителни работи. Кофти...кво да се прави, ще си траем

Иначе минава с времето, преди наистина много ми укаше за всякви аловажни и глупави работи, сега пак ми пука, но от време на време си викам майната му и си продължавам напред.
    Lexynnka

и аз съм така ..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Ами ако има повод за притеснение, нормално е да ти пука. Ако си загрижена за даден човек, нормално е да ти пука. Но не отдавай толкова голяма значение, защото от това само губиш в повечето случаи. Излизай, забавлявай се, и не мисли за такива неща.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не трябва да ти пука!
    Последните седмици направо се побърквам. Пука ми за всичко, за толкова прости и незначителни неща. Постоянно си повтарям, че няма смисъл, че не трябва да ми пука, но не та не. Ужасно е
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Град
    у нас
    Старай се да не мислиш за тези неща които те притесняват и за които ти пука !
    Асии <3 , Наннсии <3

Фен Аватара на NeENormalen
    Град
    Някъде из страната ;]
    Никой не го е казал, затова аз ще го кажа...
    Порастваш и един ден ще спре... това с Насилването да си мислиш че не ти пука са глупости и самозаблуда! просто живота те върти на всички страни с времето и накрая спираш да се притесняваш за неща за който до сега си се притеснявала!!!
    vsichkii, osven men, sa tupii !

Да си се сещала за това ?

"това" може да я доведе до по-лошо..

Виж какво,и аз до преди време се ядосвах ама страшно много,до толкова че чак ми се е отяждало и ми тръгва кръв от носа....просто... един момент си казах "чакай ве майна,за к'во се хабя заради другите...да се спасяват както могат..."
    и от тогава не обръщам внимание на "ядосващите" ме работи,просто някак си спря да ми пука,толкова работи са ми се случвали....вече просто разбрах,че колкото и да се ядосвам,колко и да давам,нищо не получавам на среща,просто няма смисъл,въпрос на психика,нагласа....зависи и от проблемите който те "обгръщат" ...
    Може да споделиш кое те мъчи толкова,защото едно е приятели,друго е разни проблеми в къщи.
    ако е първото...щом те ядосват значи не са ти приятели.
    споко

коя е тая булка на аватара и подписа даи некво име

Град
    София
    Нормално е да ти пука за това,което се случва...Ако вече ти пука за неща,които не съществуват е болест.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    До нагласа е..
    преди бях по същия начин, но насила се правех, че не ми пука..и вече наистина не ми пука (много са малко нещата и хората за които ми пука наистина)
    и аз. Повтаряй си, че не ти пука и в един момент ще спре да ти пука. Ще стане и с възрастта.

Това което искаш е железна психика..трудно за постигане

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Срещай се по-често с приятели.Общувай в ковпанията;смейте се.. Спортувай.Има много начини да махнеш вниманието си от мислите които те карат да се напрягаш.Най-важното е да се забавляваш.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от GanjaLiker1

Да си се сещала за това ?
    това верно може да ти помогне до "някаква степен"

Супер фен Аватара на Djuff
    Постави си някаква цел за напред в живота и мисли как някой ден всичко хубаво ще ти се сбъдне и ще бъдеш много щаслива.Аз всеки ден имам чуството че следващата седмица това което искам най-много ще се сбъдне, въпреки че въобще не е така.И когато ми е гадно просто мисля как ще ми се изпълни мечтата и как ще си постигна целта и забравям за гадното и въобще не ми дреме, че се е случило нещо лошо.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Срещай се по-често с приятели.Общувай в ковпанията;смейте се.. Спортувай.Има много начини да махнеш вниманието си от мислите които те карат да се напрягаш.Най-важното е да се забавляваш.
    Ба! Много се зарибих по тея емотикони. Баси яките са

По темата: Пхх.. ми аз съм по същия начин... К`во да кажа..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на iiordanova
    За да не ти пука трябва да се втурваш срещу течението.
    Да правиш един вид .. обратното на това , което трябва да правиш.
    Всичко опира до подсъзнанието.
    Промяната е голяма крачка , която трябва да бъде напълно обмислена.
    Виждам , че ти си сигурна в решението си.
    Ами давай смело напред.
    Прави неща , които не трябва да правиш и си кажи "Не ми пука! Каквото стане."
    Но трябва да си сигурна , че не искаш да ти пука.
    Да се противопоставиш на мнението на другите без да се притесняваш.
    Успех!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    БЛАГОДАРЯ ВИ!
    Доста полезни съвети ми дадохте!

Rounder 'булката' на профила ми е Хейли Уилямс вокалистка на Paramore.

същата съм , може би сме писимистки до една степен ..
    важното е да си повтаряш че не ти пука , и накрая наистина ще стане така.. повярвай,действа при мен поне : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си