.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Бащаа ми е ужасен! Имам рожден ден бее подяволитее :@

Имам Рожден Ден, а той продължаваа да се държи гадно . .
    Не си говорихме месец и половин тази сутрин отидох да се извиня за нещата, които съм направила и понеже няма да си празнувам рождения ден и вероятно ще дойдат някои от роднините ми да ме поздравят, реших да поканя и гаджето си (ходим от 8 месеца и баща ми знае)
    Попитах майка ми и тя каза, че няма проблем, но да попитам баща ми попитах го . . и той каза, че не е съгласен

Помолих му се да се съгласи защото имам рожден ден, а той каза че не може . . а аз вече го поканих! Не го понасям .. защоооо точно днескаа.. трябва да бъде ужасен отново! . .
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен
    Град
    Earth...
    Първо се оплакваш от мама, а после от Тати. Я сега кажи какво точно си направила... че нещата нещо не се връзват...

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Първо се оплакваш от мама, а после от Тати. Я сега кажи какво точно си направила... че нещата нещо не се връзват...

Аз бях писала тема .. Майка ми казва, че баща ми ми се сърди заради оценките ми, а аз втория срок нямам оценка по-ниска от 4 .. може и по-добре, но бях и много зле . . а откъде тръгна всичко с него .. еми направи ми проблем ,че съм се прибрала 10 минути по-късно и трябвало някой да отиде да му купи семки от магазина и аз не се сдържах и му повиших тон . . от тогава вече се държи гадно с менее и също казват, че съм имала отвратително държание към тях, което се изразява в това, че когато смятам че не са прави не си мълча! . .
    I don`t care .. ;] ..

Имам близка приятелка с подобни проблеми като твоите,но нейните родители са разведени и е още по-гадно. Та мисълта ми беше,че по нейните разкази мога да си представя как се чувстваш и какво е положението,но идея си нямам какъв съвет да ти дам!
    В крайна сметка ти си се извинила,оценките ти хич не са лоши.... Единственото,за което се сещам е да говориш с майка ти по въпроса,тя от своя страна да го обсъди с баща ти и по някакъв начин да го хмм размекне. Моето мнение е,че не ти дава да поканиш гаджето от чист инат.

Град
    Враца
    Честит рожден ден, първо Почакай да минат няколко часа, помоли майка ти да поговори с него Моя тати също някой път уж не дава нещо, не дава и в последния момент ХОП и ми дава Ако пък не ти даде - нищо не можеш да направиш. Предполагам приятелят ти знае за проблемите ти у дома и няма да се разсърди, ако му кажеш, че поканата се отменя. Но аз все си мисля, че баща ти ще склони
    еlsy

nicolepcd мерсии ..

Емии.. като цяло ми провали деня да някаква степен, но ще видим какво ще стане.. има време, аз просто побеснях като каза НЕ!. . Иии не знаех какво да направя ..
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Честит рожден ден..

Сдържай си нервите малко и не се ядосвай за всичко,защото ги дразниш и затова и те се държат така с теб,тва ти е наказанието от страна на баща ти заради отношението ти към тях,ако не се държиш така съм сигурна,че и те няма да ти правят проблеми.Успех!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Първо - Честит Рожден ден и от мен..
    Да се жива,здрава и всичко НАЙ-НАЙ в живота..

Втора - по темата
    Ми не знам какво да правиш,но не ми се вярва баща ти точно днес да не ти разреши..Но все пак говори с майка си,обясни й,че вече си поканил приятеля си - и я помоли да говори с баща ти..

Успех !!!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    ЧРД

По темата: Каквото и да стане приятелят ти предполагам, че ще те разбере. Ако не ти дадат, излез с него. Ама като ти четох старата тема, сега не мисля че ще те и пусне поне да излезеш да се видиш с него. Според мен изчакай малко, сдържай се, не се карайте, и седнете с майка ти на масата и поговори с него, нека и майка ти да помогне да го накарате.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен
    Родителите са ужасни!!

Честит Рожден Ден )
    И ти си си виновна, не обвинявай баща си. От къде на къде след като знаеш, че сте скарани с баща си и евентуално той няма да позволи, каниш приятеля си. Трябваше да се извиниш няколко дена по - рано и тогава да попиташ за приятеля си. Да почакаш и като чуеш заключителния отговор на баща си евентуално да го поканиш или не. Още от коментарите ти усещам, че се 'дърпаш' постоянно с тях. Така няма да изясните проблемите, като им се отваряш и се правиш на голяма какичка със собствено мнение и решения. Както сама виждаш едно е да кажеш, че ще направиш нещо на своя глава /да поканищ приятеля си/, друго е това да стане реалност. Още си зависима от тях, контролирай се и се дръж с уважение. Като малка като си ревнела за мляко баща ти е тичал, нали ? Сега, като му се ядат семки на човека ще ходиш и ще купуваш без много да се ерчиш.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си