.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен

Страх мее от обвързване ;(

Досега несам имал касмет с момичетата( на 17 съм) и тук преди време едно супер красиво момиче ми каза че ме харесва аз също я харесвам и тя каза че иска да е с мен но проблема е че мее страх да не ме прецака нещу.леле толкова пъти са се шегували с мен така.толкова пъти са ме зарезвали че сега несмея да се поддам на чуствата си. моляви за савет.

Повече от фен
    Благодаря за саветите много ми помогнахте

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ти май искаш да ти кажем неща, които вече знаеш.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Голям фен
    Град
    Лондон
    Не се страхувай от щастието .Всеки човек се влюбва ,страда ,научава и израства много след това . Бъди себе си и остави нещата да се случват.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ако не опиташ няма как да разбереш... нито да преодолееш страха от обвързване.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    А защо гледаш само лошото?Спомни си за хубавите моменти.

Мега фен Аватара на vagarious
    Страх не страх, не може вечно да си сам.Колкото по-рано се научиш да преодоляваш страховете си, толкова по-бързо ще усетиш щастието.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    нищо по-глупаво да гледаш назад,а да искаш да вървиш напред

Ами какво да ти кажа .. Мисля, че на 17 години ( и аз съм на толкова ) все още не сме видяли толкова много неща от живота, че да ни е страх от него .. Не сме видяли нито най-лошите, нито най-хубавите .. Но защо да се лишаваш от най-хубавите само от един страх .. Цял живот ли ще живееш така .. Не се страхувай и дай воля на чувствата и желанията си, кой знае - може това красиво момиче да ти покаже хубавите страни на живота
    .. само болката е истинска ..

Отлично те разбирам .. аз съм в същото положение понякога ,но си казвам Давай! Рискувай! Още един опит никога не е излишен .
    Това, което не ни убива ни прави по - силни ..
    [/code]

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ако не се впуснеш, няма как да разбереш дали те е страх. А и неможеш цял живот да отказваш.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен Аватара на nezabelejimata
    Град
    BuRgAs
    ами и азсъм в такова полoжение ( само дето съм с 2 години по-малка ) и смятам да се проибвам просто да видя какво ще стане. Дори и да ме боли отново после поне ще знам че съм пробвала и няма да се ядосвам и да се чудя какво е можело да стане ... Незнам това е мое мнение и мисля чее е по-добре да пробваш от колкото да съжеляваш след време че не си ...

Късмет и казай какво е станало
    Не е до болката в сърцето,
    не е до грубите слова.
    Човек се ражда да обича,
    а не да страда от това ....

И аз съм била така,защото бившия ми ме нарани много гадно, и ме беше страх да се обвържа с някой, по простата причина,че си мислех,че и другите ще направят така.. И така изминаха няколко месеца и се запознах с едно момче, в което първоначално не вярвах, и постепенно го опознах, и не ми се стори като другите,дори се и видяхме,харесах го,допадна ми и реших да махна този страх,рискувах, и не съжалявам за това !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си