- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх мее от обвързване ;(
Досега несам имал касмет с момичетата( на 17 съм) и тук преди време едно супер красиво момиче ми каза че ме харесва аз също я харесвам и тя каза че иска да е с мен но проблема е че мее страх да не ме прецака нещу.леле толкова пъти са се шегували с мен така.толкова пъти са ме зарезвали че сега несмея да се поддам на чуствата си. моляви за савет.![]()
Благодаря за саветите много ми помогнахте
Ти май искаш да ти кажем неща, които вече знаеш.
Ако не опиташ няма как да разбереш... нито да преодолееш страха от обвързване.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
А защо гледаш само лошото?Спомни си за хубавите моменти.
Страх не страх, не може вечно да си сам.Колкото по-рано се научиш да преодоляваш страховете си, толкова по-бързо ще усетиш щастието.![]()
Big or small, lies are lies!
нищо по-глупаво да гледаш назад,а да искаш да вървиш напред
Ами какво да ти кажа .. Мисля, че на 17 години ( и аз съм на толкова ) все още не сме видяли толкова много неща от живота, че да ни е страх от него .. Не сме видяли нито най-лошите, нито най-хубавите .. Но защо да се лишаваш от най-хубавите само от един страх .. Цял живот ли ще живееш така .. Не се страхувай и дай воля на чувствата и желанията си, кой знае - може това красиво момиче да ти покаже хубавите страни на живота![]()
.. само болката е истинска ..
Отлично те разбирам .. аз съм в същото положение понякога ,но си казвам Давай! Рискувай! Още един опит никога не е излишен .
Това, което не ни убива ни прави по - силни.. [/code]
Ако не се впуснеш, няма как да разбереш дали те е страх. А и неможеш цял живот да отказваш.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ами и азсъм в такова полoжение ( само дето съм с 2 години по-малка ) и смятам да се проибвам просто да видя какво ще стане. Дори и да ме боли отново после поне ще знам че съм пробвала и няма да се ядосвам и да се чудя какво е можело да стане ... Незнам това е мое мнение и мисля чее е по-добре да пробваш от колкото да съжеляваш след време че не си ...
Късмет и казай какво е станало![]()
![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
И аз съм била така,защото бившия ми ме нарани много гадно, и ме беше страх да се обвържа с някой, по простата причина,че си мислех,че и другите ще направят така.. И така изминаха няколко месеца и се запознах с едно момче, в което първоначално не вярвах, и постепенно го опознах, и не ми се стори като другите,дори се и видяхме,харесах го,допадна ми и реших да махна този страх,рискувах, и не съжалявам за това !!![]()