- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Споделете и вие ...
Тук е мястото където да споделите вашата любовна история, но не някоя от многотоами първата, разтърсваща любов
Аз бях на 14 когато го срещнах, моят ад и рай. С него всичко беше трудно, лошите моменти бяха много повече от хубавите, но аз го обичах с чистата любов на едно дете. Всичко беше идеално до момента, в който наркотиците навлязоха в живота му. Близо 6 месеца живеех в страх, че един ден той ще изчезне от живота ми, но бях толкова заслепена, че не се отказах и вярата ми в него беше толкова силна, че дори и за миг не спрях да вярвам, че той ще се откаже и всичко ще се нареди. Но уви всичките ми надежди умряха когато един ден той не се обади и не го видях близо 7 месеца. През тези 7 месеца си мислех, че е мъртъв и е някоя канафка. Това бяха най - ужасяващите дни в живота ми. Всяка нощ лягах и незнаех дали ще се събудя на сутрита, а когато станех си измислях всевъзможни причина да живея, но депресията ме завладяваше с все по - голяма сила. Тогава осъзнах, че всеки има трудности и един ден всичко ще се нареди и трябва да не губя вяра в живота, колкото и да ми беше трудно успях да го преживея.
Сега съм щастлива. Имам момче до себе си, което ме обича повече от всичко и ме кара да съжалявам, че изобщо съм се осъмнила, че любовта е по - силна от смъртта. След дълго време първата ми любов ме намери. В момента, в който го видях изплуваха всички чувства, които с цената на много време бях скрила от самата себе си. Всичката болка, която ми беше причинил се върна със пълна сила. Успях да му простя всичко, той е такъв какъвто беше когато се запознахме - усмихнат, весел човек, безгрижен и свободен. Простих всичко освен това, че ме накара да порастна прекалено бързо и да пропусна всички веселия и игри на 14 - 15 години. Въпреки всичко любовта ми към него остава все така силна и чиста просто е преминала в едно добро приятелство.
Когато стана на 50 ще кажа коя ми е голямата любов. Боже има толкова много хора по света. Дори може да мисля някой за голямата си любов,а всъщност съвсем да не е това и дори да не я познавам. Сигурна съм,че има човек с който си пасвам идеално,но съм почти сигурна и че няма да го срещна. За това обичам това,което имам...и наистина го обичам ужасно много <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не, Благодаря...
бях на 16, тя на 14. 2 години изкарахме от разстояние, естествено се виждахме през месец, два, три.. ми отначало всичко беше прекрасно, докато тя не се промени. Боли, много боли..
Do you know what is loneliness, among so much people?
Бях едва седми клас когато се запознахме... то стана по едно радио, много весело беше цяло лято.. Виждахме се почти всеки ден .. и веднъж си говорихме и се оказа, че той учи в училището което кандидатствах .. и ме приеха...
На 15ти Септември всичко беше ама пълно шест ..
Прегръдки ау .. а пък да си призная аз от много много време си го харесвах ... но ... не знам какво стана и се отдалечихме ... ии когато го питах `Какво става?!` опитах се да го заговоря.. той ми каза повече да не го търся или каквото и да е там ... и така си го обичах може би годинка и половина - две ..и все още като го видя по коридорите .. изпитвам неописуемо чуство .. ся ше използвам едно клише..
:
Първите остават първи цял живот ! ..![]()
аз съм направила тема за моята специална разтърсваща и истинска любов която е там най-отгоре.. Но там съм разакала историята ни когато бяхме заедно едва от 7 месеца.. Сега вече караме 1 година и 3-ти месец .. И мога да кажа че всичко е още по-прекрасно.. по-красиво.. изпълнено с много щастие и усмивки.. Времето тече а ние се обичаме все по-силно..
тя беше в горния клас, беше тръгнала по-рано на училище, бяхме заедно година и малко. имахме си проблеми с техните. това, което ме учудваше до безкрайност, е, че тя си беше доста-не-в-пубертета за възрастта си и вместо да ми каже ай сиктир, когато родитилите й започнаха да и налагат всевъзможни наказания и забрани за да не се вижда или общува с мен, тя реши да си остане с мен, въпреки че това й усложни до безкрайност живота. пратиха я да учи в гимназия в Америка, без да се връща в България за повече от няколко дни на година.. доста грубо ;д и моя милост с великия си житейски опит, който е добил до 6ти клас, реши, че с връзка от разстояние само си хабим времето един на друг и после бях в някакви депресии и такива... пубертет -.-
REGGAE BOOM <3