- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Косми по краката
Здравейте ! Проблеми ми е свързан с космите по краката и се чудя дали да ги махна или да ги оставя .![]()
![]()
и аз мисля такаПървоначално написано от justunique
Блясъкът на твоя поглед светъл, затъмнява слънцето в небето...аз не бих сменила любовта ти, с никое богатство на земята! Остани при мен! Остани – пустиня зла е света без любов.. Твои са от днес нататък и сърцето и душата...
Ами, ако са големи и ти е некомфортно - махай ги.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ами не са големи ама са много (според мен),а за некомфорт нямам проблеми мога и с тях и без тях![]()
Ми ако наистина са много..Ако се виждат мнго..Ако ти е некомфортно - ги махай..Ако не - остави ги![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Ами за комфорта на мен не ми пречат и затова пиша тема тук ако ми пречеха както космите около ... щях да ги махна на моментаПървоначално написано от SmilezZz
![]()
има един от нашия клас се едно има козина много грозно вземи ги махни аз като ги вида и ми се доповръща![]()
Махни ги, но знай - те пак ще порастнат и ще са малко повечко отлколкото са сега![]()
![]()
![]()
![]()
vsichkii, osven men, sa tupii !
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Просто аз
Ако са много и гъсти е препоръчително да ги махнеш! И то доста препоръчително!!!![]()
Ама ако ще си ги махаш ги махни с епилатор щото после ще излязат двойно повече (Ама да знаеш че май болиНе съм пробвал но един път пробвах с пинсета и не беше много конфортно а с епилатор нз хваща по 10 косама горе долу
)
Make LoVe Not War!
Момче ли си?Ако си момче не е много желателно,но всеки си преценява...Ако си момиче,не се чуди!Женското тяло според мен трябва навсякъде да е обезкосмено за за по-добра лична хигиена и за по-голям комфорт...Но както си решиш,ти си знаеш![]()
Да а ние мъжете като пъвобидните хора да стоимНаистина ако си момче по хубаво си ги остави там на спокойствие защото вярвай ми после ще съжаляваш
А за момичетата ги разбирам!Не е приятно да видиш някое нежно същество с рунтави крачка
Това е в кръга на шегата де
![]()
Make LoVe Not War!
Ако се заемаш с отговорността да края на живота ти (или лятото) Да не допускаш да израстат, махни ги..![]()
Първоначално написано от SummerParty
+1!!![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
момиче или момче си?ако си момиче,махай ги.
![]()
Ако са големи и черни ги махни..ако ти е некомфортно също...но ако са малки и руси може да ги оставиш
Първоначално написано от LipSy
+1![]()
- много добре ^^ ;d .. ето такова момче ми трябва (rofl) ..Първоначално написано от straus
Ха ха, не е приятно да видиш и момиче с мустаци.Първоначално написано от Break
![]()
Вярвай в трудните минути, усмихвай се, когато тъжиш. Лесно е глава да отпуснеш, трудно е да победиш!
Някой беше казал за някакво вълшебно кремче, дето те обезкосмява, ама не съм сигурен дали има![]()
И също както 95% от потребителите, постнали в темата написаха - ако си момче ги остави, ако си момиче - махни ги...![]()