.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Ако не са ти приятни и наистина се виждат най-добре ги махни.Защо изобщо правиш такава тема.Щом се чувстваш зле с космите просто се отърви от тях

Град
    Sofia
    Май ще е най-добре да ги подстрижеш само, недей да ги епилираш или бръснеш - гейско е

Discipline аз само не разбрах дали си момиче или момче ама.. така де както казаха повечето ако си момиче - ги махай, не е гейско както са споменали някои

1. Ако решиш да ги махаш..С епилатора на майка ти или кола маска, ще съжаляваш ако ги вземеш 1-я път със самобръсначката (знам го от личен опит)
    2. Ако се откажеш да ги махаш ти препоръчвам да ги намажеш с кислородна вода за да се изрусят

зависи от кой пол си :Д

мъж без косми на краката не е мъж.
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Break
    Ама ако ще си ги махаш ги махни с епилатор щото после ще излязат двойно повече (Ама да знаеш че май боли Не съм пробвал но един път пробвах с пинсета и не беше много конфортно а с епилатор нз хваща по 10 косама горе долу )
    Само гледай да не задръстиш машинката!

По въпрос за епилатора - недей да опитваш с него! Най-добре го прави с депилиращ крем, защото при момчетата болката е по-голяма от при момичетата (зависи от кожата и здравината на космите)! Освен това не е задължително да ги махаш, защото космите при момчетата са по-меки от колкото при момичетата!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

кола маска най-добре ако не те е страх ама ако имаш пари нз колко варират сега цените на лазер най-траино и най надеждно но в никакъф случаи не ги брасни ще почнат да излзат по 3 от една дупка

Град
    Пловдив
    Ако ще ги махаш с епилатор първо или ги избръсни или има машинки за бръснене на брада и такиа раоти не за подстригване и после с епилатор щото много боли

еми то с епилатор винаги боли
    махни ги, обаче да зн, че ще ти порастнат още повече и трябва редовно да ги махаш
    най-добре е с бръсначката, обаче след оправянето на краката с нея те порастват още след 1 седмица и е малко гадно

и ще трябва нали редовно да ги махаш ако не искаш да станеш като горилаа ;х

Според мене лично ми изглежда гнусно много дълги косми по краката на момиче.. таа махай ги на време,,ако не искаш да ти лепнат прякора "косматка"

Цитирай Първоначално написано от onl1n3r40
    Някой беше казал за някакво вълшебно кремче, дето те обезкосмява, ама не съм сигурен дали има
    И също както 95% от потребителите, постнали в темата написаха - ако си момче ги остави, ако си момиче - махни ги...
    Предполагам имаш предвид депилиращите кремове.
    Те действат на принципа на самобръсначката и не премахват косъма от корена, най-добре е да използваш кола маска или епилатор, в противен случай само се увеличава броят и дебелината им.
    По темата:ако космите ти са тънки и светли, НЕ ГИ МАХАЙ!Но ако те карат да се чувстваш некомфортно, не се тревожи да ги премахнеш
    My heart is broke but I have some glue

Ако си момиче и космите не си личат и/предполагам щом питаш във форум/ си малка още недей да бързаш...Ако пък не ти е конфортно и се притесняваш от тях махни ги..Но НЕ ги махай с депилатоарен крем,самобръсначка и т.н. предлагам ти кола маска,макар че ако кожата ти е прекалено чувствителна овен болка,може и пъпки/ранички да ти излязат..или епилатор,което според мен е най-добрия вариант..аз не чувствам болка и навсякъде с него.. /без отдолу де /
    Ако си момче..ами нз..ти си реши..Аз лично не мога да понасям космати момчета нз русите им косми ме отвращават също колкото тъмните. /сякаш имам някаква фобия от косми /..По мое мнение махайте ги..Има с какво друго да показвате мъжествеността си :P
    I used to believe in miracles..now i believe in me.. ;]

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    За какво са ти?
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Град
    Павликени
    По-добре ги махни по гот е без тях. Копуваш си 1 тубичка депилатолар за 3 - 4 лв. няма значение мъжки или женски мажеш чакаш 10 - 12 мин. по-сигурно и с шпатулката срещо растежа на косама и те падат омиваш се и готово . Отначало няма да ги познаеш направо ще си помислиш че са педалски но е по хладно по проветриво ти е на краката .
    Brisco - On The Wall (Feat. Lil Wayne).mp3 (music)

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Хващай бигчето и да ги няма космите >>>>>

Добре тва вече стаа тъпо недей да ги махаш на цяло да си кат некъф охльов
    Трдуно ли е просто да вземеш една машинка и да ги скъсиш малко ???
    Would She Hear Me If I Calls Her Name?
    Would She Hold Me If She Knew My Shame?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си