Здравейте! Имам следните проблеми. Ходя с приятелката си над 2 години и много се обичаме, на 19 сме.
Проблем 1 : Тя все още се срамува от тялото си, макар че е наистина страхотна, и от това да се разголи там долу( за гърдите няма проблем).
Проблем 2 : Обожавам френската любов, но тя изглежда, че не я обича много. Нито ми прави (можеби веднъж-дваж месечно), нито ме допуска аз да й правя(отново заради срам). Като мъж, аз копнея за това. Естествено искам и да свърша, но тя не иска.
Също така абсолютно всеки път когато пожелае да ми прави френска любов (100%, без изключение) тя ме кара да измия пениса си, което го прави наситен с вода и не толкова чувствителен.
Веднъж съм свършвал в устата й, но това беше още в началото на връзката ни. Причината да не иска да го прави, според нея, е, че спермата ми е солена, а когато е в по-големи количества наподобява "слуз с вкус на гипс". Моля ви, момчета и момичета! Ако сте преживели нещо подобно или знаете нещо, за по-горе написаното, моля споделете! Благодаря ви!