Ох това наистина е много гадно . А тя матурбира ли? Докарвал ли си я до оргазъм? Според мен романтичната атмосфера няма да й допадне а ще се почувства притисната все едно се опитваш да я накараш да правите секс и все едно е задължена сега да го направи защото ти си се постарал и си окрасил всичко и бла бла. Аз ако имам проблеми в секса с любимия и той ми направи такава изненада сигурно ще ми стане кофти. Мисля че проблема е друг а не просто гнус или срам. Смятам че е добре да я хванеш и да говорите на дълго и на широко за всичко. От какво я е срам? Страх я е че не изглежда добре там долу и ако я видиш ще се отвратиш? Не й харесва миризмата или вкуса ти? Лубрикант/интимен гел ще оправи ли проблема? Иска ли да й даваш насоки когато ти прави орална любов или предпочита тя да определя темпото? Иска ли да й казваш че го прави добре или предпочита да не коментираш? Има ли нещо определено в тялото й което да не иска да видиш/гледаш и за това предпочита да го правите на тъмно? Има ли сексуални фантазии и с какво са свързани те? Родителите й говорили ли са й за секс и какво е тяхното мнение?
Ей такива неща я питай и се опитай да я накараш да говори защото "Срам ме е." не е оправдание след като имате връзка от толкова време. Кажи й че те кара да се чувстваш отхвърлен и нежелан и че те натъжава факта че все още ти няма доверие. Важно е да знае как се чувстваш.