.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: злоба

злоба

може да е леко смешно .. но нямам злобата, която ми е нужна ..
    пробвам с НЕДОСПИВАНЕ но май няма ефект .. искам съвет за злоба преди важен мач .. защото казват няма гол без злоба ..

Мега фен Аватара на ZipFail
    втф, недоспиване
    Това само може да ти навреди на тренировката, а злобата само да ти замъгли преценката...трябва хъс, не злоба :>

Ако толкова не можеш да се озлобиш - кажи на треньора преди началото на мача да ти бие 2 хубави шамара да те видя тогава.
    >>> Изпробвано е, и работи.

стига си пускал теми, разбрахме че не можеш да вкараш. отивай да тренираш повече и ще се научиш.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    ^^ Хаха, казаха ти го. Както казаха - иска се хъс, не злоба. Не виждам с какво може да ти помогне. Който си го може, си го може.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Ако няма злоба, няма сила - колкото и нахъсан да си няма да има полза.
    Хъс - желание, злоба - умение.

Точно злобата пречи на реализацията на уменията и замъглява преценката... във всяка сфера на живота, в спорта също.

Супер фен
    Недоспиването няма да помогне. Има по-добри начини. Забий два шамара на някой силен,корав пич. Като те напердаши след това, ще имаш злоба за цяла година и за всички мачове. И да черпиш за умния съвет

Чувал съм,че боксьорите дишат пари от амоняк преди среща.Не знам дали е вярно и дали ще проработи в твоя случай.
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Амоняка го вдишват за свестяване.

Цитирай Първоначално написано от SemperFidelis
    Амоняка го вдишват за свестяване.
    Значи той възбужда нервната система и следователно става да го дишаш и преди тренировка?!
    Талант е да говориш много и да не казваш нищо...

Вдишай го бе, ама след това напиши к'во ти се е случило.

Амонякът е отровен газ.

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Зависи колко време си вдишвал амоняк

Голям фен
    Аз на тва му викам спортна злоба

Re: злоба

Цитирай Първоначално написано от skooty
    може да е леко смешно .. но нямам злобата, която ми е нужна ..
    пробвам с НЕДОСПИВАНЕ но май няма ефект .. искам съвет за злоба преди важен мач .. защото казват няма гол без злоба ..
    Не искам да те обиждам, ама си в грешка с тва със злобата, трябва ти хъс и най-вече желаниe, като играеш за кеф и ти е супер яко тогава може да вкараш гол, а ако не ти е кеф докато играеш значи си сбъркал спорта!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си