- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- последната ми тема :(
споко ,не съм станал емо, нито ще напущам форума
просто утре рано сутринта заминавам по европата на моя голем трип араунд дъ юръп! няма да ме има 20тина дни, може и по-малко ако не ми стигнат парете (което е почти ясно, щото съм сиромах човек както съм казал не веднъж). как ще се връщам не съм мислил, но в краен случай на стоп![]()
отивам на сватбата на братчеда и смятам да бодна няколко чужденки, ей са се стегнах - избръснах се горе, долу, ляво , дясно. костюма в куфара, майна, и първата ми спирка е полша. че преспя там в някой хостел (дано не е като във филма), ако не намеря нещо ще зема някоя труженичка (те от чехия щом има по филмчетата и в полша не може д аима и така.. ) па на сватбата някоя гостенка ил ишаферка от страна на булката
![]()
ае снимки кат се върна. много ще ми липсвате, ще влизам от уай файа в самолета да спамя![]()
кат нема любов в бг за куро, ще търси интернационално!
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Епа успех
Бодни и за мене![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ем успех и дано паритее да стигнат.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
И за мене е .. за фоторепортераПървоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Аз искам подарък :>
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Дано стигнат парите и внимавай да не се върнеш ти с подарък от сватбата - трипер.![]()
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Приятно прекарване .. :P и като се върнеш да казваш кво е станало ..![]()
Приятно изкарване и успех с боцкането.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
mersi![]()
ne uspqh ni6to da bodna v pol6a 6toto sled toq dulug put samo se trupqsah v hotela, nqma6e vreme da tursq kurvia sled tva putuvah za belarus, kudeto sum sega. svatbata mina ama ne bodnah ni6to osven qko vodka i 6ampansko
napravo ne bodnah, a se nakovah qkoo!
kato se vurna 6e turq snimki i se zapoznah s edin qdskiq pi4aga Sa6a deto be6e piqn non stop i za 3 dena izpi promi6leni koli4estva vodka i samo mene se opitva6e da me napivagolemo piene, golqm pogrom v taq ku6ta sled svatbata, piqnici ruski i finlandski
![]()
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш