- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам ненормаален човек
Дори и 100 човека да имах до себе си ...ми е толкова самотно и...самотно. Всички около мен са ми толкова безинтересни...нямам желание да излизам с никого освен ако може би не ме убеждават с часове...и не защото не ми се излиза...а просто защото не ми е интересно...Нищо против хората нямам...просто искам някой като...мен. До сега и един/една не съм чувала да казва "Интересувам се от..." нещо различно от кафета/купони/дискотеки...в което няма нищо лошо..но ми е твърде малко. Аз съм любопитно човече... :> Искам някой друг, с който да споделяме г/д едни и същи интереси/хобита/мислене/възгледи и т.н Ужааасно,ужасно ми е самотно :> Ще издивея накрая бууу :>
^
pz ^^
http://www.vbox7.com/play:19ad3b50
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз аз![]()
Hammerfall - A Legend Reborn
Поздрав от мен![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Споделям твоята съдба , не се отчайвай има надежнда един слънчев ден ще намериш човека си...ако искаш разнообразие излез с приятели/ки на разходка в парка седнете на пейка и си говорете ... чистия въздуй освобождава от напрежението !Успех от менПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Валенто ти си поредния който и казва това в нейна тема.
Нали знаеш че тя пише не от "вчера" тук
Мишето е специален характер. Кофти че е на 200+ км от мене.
Dr. Gregory House
^_^
4XCOKИ
В днешно време нормални хора няма - всеки смята другия за ненормален.Искам ненормаален човек
като намериш такъв човек ела и ми се обади...
...ъъх...бих казала,че повечето са си много нормални хора...с цели...някой без...няма лошо...Първоначално написано от SemperFidelis
...това е скучно
Мога да дам пример с човешките клетки...(за това се сетих първосигнално...тая биология съвсем ме е обсебила..нвм :>)
Както има прокариотни и еукариотни,които са разбира се важни...има и специализирани...
Аз искам специализирано човече :>
4XCOKИ
Няма. Ще е само за мен.Първоначално написано от Nakadah
4XCOKИ
Щруделееее, щруделе....
Оглупява народа. Вече и разговори не могат да поддържат. Казваш им една две сложни думички и до там.
Dr. Gregory House
щруделката е як форумен юзър
одобрявам!
давай тук да заформим някаква дискусийка, само насочи разговора нанякъде и съм твой ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Често забелязвам как скучни хора се оплакват от това, че другите им били скучни.![]()
пп. Може би ти е време да започнеш да пушиш марихуана.![]()
Специален .. колко да е специален пък тоя характер? ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ти явно не ме познаваш.
ПП - Sonata Arctica - Full Moon (Edit) /поздрав/
Виж клиповете във подписа ми и ще разбереш колко съм "нормален" и моите приятели също.
ППП - третия клип аз само се смея и снимам![]()
Има нещо вярно. Не нещо, ами си е абсолютно вярно.Първоначално написано от filmimilmi
Препоръчвам ти да се отбиеш в лудницата ..Там луди колкоот щеш
.
Поо темата ....
Та, всеки има такива моменти в които просто не му е до нищо..
Всичко и всички са някак безинтересни и сиви ...
но ще мине... все някога ..![]()
разбирам Щруделката напълно и аз се чувствам по същия начин. почти всички в темата, писали дотук, просто няма как да разберат правилно това което тя иска, ако не им идва отвътре ( не се чувстват както тя ). такива хора са рядкост, и нито един от тях не се смята за различен или специален ( това им е обща черта, всичко друго е... различно и необикновено, по индивидуален начин ).
такива хора са това за което живея. всичко друго е предвидима и банална плява.
поздрав със Zeromancer - Cupola.
Аз пък си мисля, че щрдуелката има страх от това да бъде уникална и затова търси други уникати, които да предизвикват събитията.
no offence.
доколкото разбрах тя просто иска такова човече до себе си. тия, уникалните, различните, са по-скоро субект на възприятие - тяхната необикновеност се вижда само от някои хора ( в повечето случаи самите те не-уникални, но можещи да ... виждат и усещат нещата в по-широк спектър, с по-свободно съзнание от останалите ).
това от една страна. от друга, необикновеността на тия хора, въпреки че почти изцяло е субективна, все пак оставя и определена част в обективната реалност. тоест, тия хора малко или много ще бъдат харесвани от множеството, ще бъдат несъзнателен център на внимание, хората ще обичат да са около тях без да съзнават защо. разликата между мнозинството и нас ( визирам хора като мен и Щруделката ), що се отнася до необикновените хора, е че ние можем да дадем определение и дефиниция, и да усетим по-ясно разграничаването на необикновените от другите, защото имаме нужда от такива хора много повече от мнозинството.
за твое сведение съм на 28. просто пропускам съзнателно момента в които да се превърна в клишето, наречено "отговорен възрастен с три деца, любяща жена и къща в предградието". осъзнаването на нещата, за които говорех, далеч не е само приоритет на teen-четата. дори смея да кажа, че това че съм по-голям, ми дава доста широка гама от знания, които да комбинирам със перцепцията си за тези хора, за които иде реч в тая тема, и да си вадя изводи. но, deep down, всичко е въпрос на възприятие.
Първоначално написано от ShtrudeL
Много е кофти, когато търсим дадено нещо и не го намираме.
Кофти е също, че повечето се вълнуват от кафета и дискотеки ("Но все пак сме млади хора, и сега ни е паднало да живеем")
Колкото до това, че си самотна и не ти се излиза, мисля че ще бъде за кратък период от време, силно вярвам, че някъде там, има хора, които не ги интересуват само кафетата(сори за сложно-съставните изречения, но мразя точките)
Успех в търсенето, и мерси за поздрава(точка)
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Като искаш нещо забавно да разведри деня ти трябва да направиш 4 неща : излез на главната улица в града ти
влез в тото и гръмогласно кажи докато другите попълват : Искам един тостер със салам и млечна салата!Ще те изгледат такаили ще кажат "няма" тогава ти кажи еми като няма със салам ми дай с шницел и ако може за вкъщи . . . продължение ...
![]()
после спри някое момче и тип биг брадър му кажи с руски акцент : милиииии красивиии ще ти дам париии,апартаменти ела да живеиш до мени(можеш да видиш произношението ето тук http://vbox7.com/play:93713c3c )и накрая (тва е рисковано) спираш такси и без да влизаш го питаш колко ще струва да те закара до майната ти
Всичко е правено и проверено и много освежаващо и всичко е на твой риск и е добре да си от голям град иначе е малко спечено ако те познават.
като не ти е интересно с другите поне сама с тебе си да ти е интересно![]()
Точно така е. И аз исках да си намеря някой който да се интересува от това което и аз и го намерих. Докато го срещна обаче знаеш ли с колко други хора се запознах и колко ми беше забавно? Прави неща които не са типични за теб, рискувай, излизай с хора с които на пръв поглед нямате нищо общо... От небето ли да падне тоя "ненормален човек"? Ти изобщо имаш ли представа какво точно искаш и търсиш? Аз лично разбрах за себе си че от това да седиш и да се самосъжаляваш няма абсолютно никаква полза. Ти сама трябва да си направиш живота интересен и ти трябва да търсиш хора с които се разбираш защото шанса някой да почука на вратата ти и да каже "Аз съм тоя ненормалния дето го търсиш" е изключително малък. А и това че някой обича да ходи на кафе и на дискотека съвсем не значи че не може да се интересува и от други неща нали се сещаш. Мойта най-добра приятелка е нон стоп по купони пък аз не си падам. Въпреки това вече 10 години се разбираме чудесно и като сме заедно не млъкваме.Първоначално написано от Raybeez
вижте к'во...
вярно е че по този начин показвате на нас по-неопитните и ненавлязли в живота за какво трябва да внимаваме и какви грешки да не допускаме...
но не мислите ли че тия тиради в които демонстрирате превъзходство в областа на психологията и качествата си на профайлъри са малко или много излишни?...няма да говоря повече за това...
колкото до авторката...
както сигурно сте забелязали(а и както съм казвал на самата нея...) тя е ако не друго то поне много интересна личност...
напоследък ми се случва да попадам на нейни постове и теми и го установих...
ти си търсиш своето човече нали?...
някой който да ти е приятел...близък...някой с който да си споделяте и да си обсъждате...да си имате сходствата и различията но връзката и да е устроена по такъв начин че всички тези предимства и недостатъци на личностите ви да се преплитат и допълват по такъв начин че да се чувствате страхотно всеки в компанията на другия и просто да ви е приятно заедно и да намирате разнообразие в преживяванията си заедно...
нещо такова търсиш нали?...
(прости ми ако не съм те разгадал правилно...)
смятам че задачата която си си поставила е много трудоемка...и аз мечтая за това...всмисъл...
и на мен ми е самотно...честно казано бях малко...шокиран четейки темата ти защото и при мен положението е сходно...просто...имам си семейство...имам си приятели но...някакси не ми дават точно това от което имам нужда...нещо просто липсва...
описах ти нещата които аз мечтая да усетя...само че при мен желанието е за...да речем по-голяма близост...с други думи искам да обичам...търся си...моето човече...
но както казах доколкто разбирам положението е сходно...
смятам че неща от сорта на 'за всичко си има време' или 'закъде си се разбързал/а?...' не вършат много повече от това да те раздразнят или ядосат...
честно казано не изпитвам желание да се мъча да изнасям лекции за психологическия аспрект на твоето желание за общуване с хра които смяташ за интересни но май поста ми се превърна малко или много в нещо такова...(заради склонността ми да се увличам в многословни обяснения...)
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3