Цитирай Първоначално написано от Raybeez
По темата:

Всички се оплакват, че им е скучно, а всъщност не са способни сами да си направят веселото и интересното - затова си стоите по цял ден вкъщи и се самосъжалявате колко сте луди/различни/великолепни и как околните са скучни и ви задушават. Смях на парцали...

Ако искаш ненормални хора и интересни преживявания - винаги са на една ръка разстояние, май номера е дали наистина искаш да ги има или просто си поредния човечец, който се самозаблуждава, че е много специален и различен. Много такива съм видял...
Точно така е. И аз исках да си намеря някой който да се интересува от това което и аз и го намерих. Докато го срещна обаче знаеш ли с колко други хора се запознах и колко ми беше забавно? Прави неща които не са типични за теб, рискувай, излизай с хора с които на пръв поглед нямате нищо общо... От небето ли да падне тоя "ненормален човек"? Ти изобщо имаш ли представа какво точно искаш и търсиш? Аз лично разбрах за себе си че от това да седиш и да се самосъжаляваш няма абсолютно никаква полза. Ти сама трябва да си направиш живота интересен и ти трябва да търсиш хора с които се разбираш защото шанса някой да почука на вратата ти и да каже "Аз съм тоя ненормалния дето го търсиш" е изключително малък. А и това че някой обича да ходи на кафе и на дискотека съвсем не значи че не може да се интересува и от други неща нали се сещаш. Мойта най-добра приятелка е нон стоп по купони пък аз не си падам. Въпреки това вече 10 години се разбираме чудесно и като сме заедно не млъкваме.