- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам ненормаален човек
вижте к'во...
вярно е че по този начин показвате на нас по-неопитните и ненавлязли в живота за какво трябва да внимаваме и какви грешки да не допускаме...
но не мислите ли че тия тиради в които демонстрирате превъзходство в областа на психологията и качествата си на профайлъри са малко или много излишни?...няма да говоря повече за това...
колкото до авторката...
както сигурно сте забелязали(а и както съм казвал на самата нея...) тя е ако не друго то поне много интересна личност...
напоследък ми се случва да попадам на нейни постове и теми и го установих...
ти си търсиш своето човече нали?...
някой който да ти е приятел...близък...някой с който да си споделяте и да си обсъждате...да си имате сходствата и различията но връзката и да е устроена по такъв начин че всички тези предимства и недостатъци на личностите ви да се преплитат и допълват по такъв начин че да се чувствате страхотно всеки в компанията на другия и просто да ви е приятно заедно и да намирате разнообразие в преживяванията си заедно...
нещо такова търсиш нали?...
(прости ми ако не съм те разгадал правилно...)
смятам че задачата която си си поставила е много трудоемка...и аз мечтая за това...всмисъл...
и на мен ми е самотно...честно казано бях малко...шокиран четейки темата ти защото и при мен положението е сходно...просто...имам си семейство...имам си приятели но...някакси не ми дават точно това от което имам нужда...нещо просто липсва...
описах ти нещата които аз мечтая да усетя...само че при мен желанието е за...да речем по-голяма близост...с други думи искам да обичам...търся си...моето човече...
но както казах доколкто разбирам положението е сходно...
смятам че неща от сорта на 'за всичко си има време' или 'закъде си се разбързал/а?...' не вършат много повече от това да те раздразнят или ядосат...
честно казано не изпитвам желание да се мъча да изнасям лекции за психологическия аспрект на твоето желание за общуване с хра които смяташ за интересни но май поста ми се превърна малко или много в нещо такова...(заради склонността ми да се увличам в многословни обяснения...)
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3