Цитирай Първоначално написано от iGenchev
Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Дааа, даа... всички сме оригинални, специални, различни, уникални, несравними... и всички търсим подобни на нас, но уви... оставаме неразбрани от света навън, защото...сме единствени.

Дъра-бъра пет камили.

Колко се радвам, че не съм оригинална, специална, различна, още по-малко уникална, че успявам да си намеря и нормални приятели, и нормални момчета. Иначе щях да си умра самотна и неразбрана от всички.
Нали разбираш , че и тези които се различават от останалите жаби в гьола могат най-спокойно да си намерят добри ( и за тях нормални) приятели о общо взето постигат повече в живота от останалите.Всъщност коя си ти , че да определяш кой е нормален и кой не,съдейки по оригиналност...!! Не всички са асоциални фрийкове...Умният не би странил от по различните и "уникални" без причина,само глупакът.Но съдейки по твои думи , ти си съвсем обикновена , затова трябва да си браниш поста .
Аз съм много повече от обикновена даже и да, щастлива съм от този факт. Не преживявам измислените драми на авторката и другите като нея, защото имам сравнително обективна представа за света около мен и не се изживявам като нещо специално и твърде различно от останалите.
Всеки се стреми да бъде различен и обяснява колко е уникален, а всъщност не разбира колко всъщност са еднакви хората в стремежа си да бъдат неповторими. И понеже много искат да изживеят някаква символична трагедия, умират да се самосъжаляват колко никой не ги разбира и не може да им влезе в положението. Горките самотници...

...чак пророних сълза от умиление.