- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Сама съм си виновна
Хей хораа..
Такамм .. цялата работа идва от там, че правя много грешки..спрямо хора, на които държа..
Вчера сутринта с Т. се бяхме разбрали да ходя в тях, но по-късно й казах, чее нямам финансова възможност да отида (картата за градския ми беше изтекла и имах пари колкото да се прибера в нас) Тя каза , че няма проблем и веднага след това се разбра с други момичета за да не е сама.. По-късно аз успях да си осигуря пари за да отида, но реших да не я разигравам и не й казах.
Но отидох в приятеля ми да се видим, като изрично помолих 1 приятелка , която беше с мен по пътя да не казваа на Т. защото ще стане тъпо.. НО тя явно не ме е чула ии тази сутрин се заговорихме за вчера и тя се изпусна, че съм ходила след даскало в гаджето ми.. Т. се разсърди и сега не ми говори.. ;( Знам, че вината си е изцяло моя..
Опитах се да говоря с Т. няколко пъти, но тя ме отбягваше и нищо не стана..
Сега се чудя какво да направя.. а миналата седмица по това време и тя беше направила гаф, но аз реших че ще си затворя очите..
Защо тя не можее .. ;(![]()
![]()
![]()
![]()
I don`t care .. ;] ..
Защо неможе ли? Явно е различен човек от теб,макар,че да не ти говори е адски тъпо.Извини и се, и ще и мине все някога.Няма цял живот да ти се сърди е..![]()
До сега 3 пъти се опитах да се извиня, но тя или се прави , че не ме чува или се отмества и тръгва на някъде..Първоначално написано от danibebi
![]()
I don`t care .. ;] ..
изчакай да и мине...
--Лудите, лудите - те да са живи!
Еее.. ще и мине няма къде да идеНо недей на ден по 3634623 пъти да се опитваш да говориш с нея защото ще станеш досадна .. просто изчакай все някога ще и мине,нали ?
![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Ще и мине и ще те потърси, ще осъзнае че ти се сърди за глупости..![]()
А ти само стой и гледай..![]()
Вафла..
Еми мисля, че ще трябва да поговориш с нея. Приятелстовот се гради и от двете страни. Неможе ти да преглъщаш и да не каваш нищо, а тя да се сърди за глупости. Мисля, че това трябва да и го обясниш, да и се извиниш. Трябва да и мине, трябва и да те разбере. И друг път не казвай това онова на всеки срещнат.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Момичето , което знаеше не беше просто някой..Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Супер близка ми е .. но го направи без да иска..![]()
I don`t care .. ;] ..
Еми просто ще и обясниш, че понякога трябва да си замълчава, защото рискува да развали нечие приятелство. Щом ти е близка, ще те разбере.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
е не си толкова виновна според мен..просто се е получило тъпо както казваш.. помоли я да й обясниш какво е станало и ако е разбран човек ще ти прости
Пиши й есемес със обяснение на ситуацията.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Дали е удачно на смс .. много не ги обичам тия комуникации ..Първоначално написано от onestar
Ако имам нещо да казвам, по-добре в очите.. но от друга страна тя като не иска да ме изслуша.. може и това да е вариант..![]()
I don`t care .. ;] ..
Все съм си мислила, че приятелството може да се приравни на честност, не е трябвало да премълчаваш или да молиш някой да премълчи. Извини се и гледай да бъдеш максимално откровена и към нея, и към себе си. И говори с нея, а не си затваряй очите. =)
Когато всички останали варианти са изчерпани... този върши работа.Първоначално написано от sunshinepp
Ще й го напишеш - тя ще го прочете, и след известно време ще й мине... трудно е само докато осъзнае, че се сърди за глупости.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
не прави нищо...не се оитвай да заговаряш(ставаш нахална и жалка)..отиди един път и кажи просто извинявай виновна съм и си тръгни...ако реши да ти прости добре...ако ли не...ми пак добре!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Да, съгласна съм .. и за това се чувствам зле и ми е гузно.. знам, че съм сгрешила..Първоначално написано от StrangerIsTyping
![]()
I don`t care .. ;] ..
Най-добре е да изчакаш да й мине..Дай малко "почивка" и на нея,и на себе си..
Не й се извинявай..Като й мине,тя сама ще те потърси,щом ти е близка приятелка.. + ..поговори и с другото момиче..Обясни й,че понякога трябва да замълчи,за да не развали нечие приятелство..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
В такъв случай говори с нея за нейните постъпки и за твоята. Мълчанието може да е злато, ама нищо не решава.Първоначално написано от sunshinepp