- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Нов ученик
Били ли сте нови в клас ? Как се приобщихте ?
Ако има такава тема, постнете линк.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Да, била съм. Винаги в началото съм намирала някой с когото да дружа, и постепенно се приобщавам към другите, т.е започваме да си говорим, да излизаме заедно и така. Иначе в началото драки, злоба, лицемерие, обиди и така. Нормално, тъй като някой се мислят за безмъсмъртни, но с времето всичко минава. Но си зависи и от човека. Но въпреки всичко, отстоявай себе си.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Била съм само един път .. в пети клас беше .. никой не познавах и отначало момичетата дойдоха, запознаха се с мене, почнаха да ме викат насякъде с тях и така .. и даже там намерих много нови приятели ...![]()
Бях малък, всичките бяха някакви филми, не си давах зор да се приобщавам към тях - ама с времето някои излязоха от филма и се сприятелихме.
На два пъти.И в двата случаи отначало ми беше кофти, понеже от малка доста трудно се адаптирам, но с времето си намерих мястото.
![]()
Бях нова в 3-ти клас. Обаче аз се познавах с едно момиче от класа и тя ме запозна с останалите и така...
The Devil Fucks like God makes Love.
Не съм била нова![]()
Асии <3 , Наннсии <3
В 5 клас-беше кофти,защото класът беше стар,с оформени групички,и само аз и един приятел бяхме нови,и не беше много приятно.Но се оправиха нещата.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
И аз..Първоначално написано от 6okolad4ety95
Като изключим първи клас,де![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Бях бов в 5 клас... когато отидох там :О WTFF само бизони някви такива огромни всички и аз най-нисък.. :Д От начало ме наричаха малък :Д. Дойдоха момичетата почнаха да ми обясняват кво учим като цяло и така. С всички запознах, не всички бяха с топли чувства към мен, но после когато разбраха що за човек съмоправи се всичко и до ден днешен излизам с тях
![]()
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Да - в 5ти клас .. Точно на 15 септември се запознах с едно момиче, намерихме общи интереси и седнахме заедно.И тя беше нова. Аз бях една от 3те новобранки в класа, но в следващите дни се сприятелих със всички останали .. Не е имало никакви проблеми
![]()
2. клас бях нова, защото се бяхме преместили в друг град и не познавах абсолютно никого, но и нещата на тази възраст са съвсем различни. Просто гледаш отначало да си мил с всички и постепенно разбираш кои са хората със сходни на твоите интереси и с кого може да си допаднете.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
не обаче в нашия клас дойде един .. дето хой без долни гащи![]()
If I played you like a toy?
Първоначално написано от 6okolad4ety95
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Три пъти. Мога да те посъветвам да не се затваряш, да не се ограничаваш с 1-2 човека , да слушаш и запомняш много внимателно, да си изграждаш мнение за всеки, но не предубедено, направи хубаво първо впечатление на забавен, открит и мил човек и си в схемата ^^ Което не означава веднага да тръгнеш да се изавяваш като сърцето на компанията или голямата работа, просто се приобщавай постепенно и не бъди срамежлив/а. Задавай въпроси, не пускай злобни коментари от първата седмица, отваряй си ушите и очите нашироко и не се притеснявай от факта, че евентуално всички вече са се разпределили на компании.![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
и мен ме интересува др. год. и аз ще бъда новичък и чух че новите ни целели с моркови и зеле верно ли е ?![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Надявай се да е само с моркови и зеле, едни шарани от моето училище целеха зайците с туршия.Първоначално написано от awerw
Ами едно време са го правили всяка година, вече е отживелица на доста места, но все пак се случва. В моето училище, когато бях заек големите не ни целеха, а ни подаряваха моркови (истински),такива направени от картон, големи със зелена хартия, с която обвиват цветята, а някои дори подаряваха плюшени играчки-зайци на някои момичета. И беше няк'во забавно, щото всеки по-голям ученик като минаваше и викаше 'зайоооо' и се хилеше с няква олигофренска физиономия. Ама то всяко чудо за два дни, после на никой не му правеше впечетление, че има нови ученици Нсп, няма страшно и все пак не яж моркова, ако ти предложатПървоначално написано от awerw
.
![]()
Ами да бях тая година и следващата пак ще съм и по - следващата май пак. Еми в началото ме гледаха супер страно и злобно (все1 ме грее). Междучасието идваха и от другите класове за да се запознаваме
. На следващия ден се бях сприятелил с момчето на моя чин.. извадих късмет паснахме си що годе по характер. Не съм имал проблем с хората от моя клас разбирахме се много добре.. сприятелихме се бързо. Дано да е така и следващите 2 години
![]()
Важното е само да не те грее какво говорят, как те гледат и т.н... да се държиш мило с усмивка на лицето и да не страниш от контакти с околните. Иначе ще те вземат за "аутсайдер" и трудно ще им промениш мнението.
Everything it`s possible !