.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    Sофiiя City xD
    стига сте се нападали бе други мнения по темата няма ли?

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ето мнение по темата. Изцяло от личен опит.

Имам мноооого приятели момчета. Като повечето от тях са просто познати. Сега ще се съсредоточа върху тези, с които сме наистина близки, защото мисля, че за тях става дума в темата.
    Да, приятели сме. Само приятели. И те в един или друг момент са имали чувства към мен и са искали нещо повече. Конкретни два примера.
    Едното момче, ме харесваше от самото начало и се сприятели с мен с цел да ме сваля. Шест години след това ми е най-добрият приятел, с него мога да споделя всичко, много е близък и с гаджето ми и ми споделя винаги като си хареса някое момиче, за да чуе мнението ми и да ми поиска съвет. Даже да има сексуално привличане към мен оценя приятелството ни по-високо от нагона си и не го показва по никакъв начин.
    В другият случай момчето в началото не изпитваше нищо към мен. След време като станахме по-близки ми призна, че започва да ме приема като нещо повече от приятелка, но не желае да си разваляме отношенията, с оглед на това, че аз не изпитвам същите чувства. Две години по-късно тръгнах с момчето, с което той ме запозна и сега е много важен човек както за мен, така и за гаджето ми, гостува ни с половинката си и няма и грам привличане между нас.
    Изводът, който правя за себе си е, че може да има приятелство даже ВЪПРЕКИ несподелените чувства на единия, ако човекът насреща те цени като човек, а не те възприема само като сексуален обект.
    Естествено всеки случай си е индивидуален, защото пък имам един познат, който вече години наред се опитва да ми се представя за приятел и да ме вкара в леглото си. Нерези всякакви.
    Общо взето моето мнение е, че зависи изцяло от хората в дадената ситуация. Общият знаменател е изключен тъй като всички сме различни и чувствата и обстоятелствата са различни.

П.П Е*ахти романа.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Аз не мога да знам дали можеш да пишеш грамотно,защото не те познавам.Но от това,което показваш,си правя изводи,че не си внимавал много в часовете по български език.
    Твоите текстове са едно дълго изречение ,в които ту оцелиш къде да сложиш запетая ,ту не,а главните букви са като индивиди застрашени от изчезване.
    Пиши си както си искаш,но дори и да си на "седянка" ти ,с начина си на писане, показваш повече от колкото си мислиш
    Няма да коментирам колко си елементарен ,като почваш веднага с обиди от сорта на "говедо " и "лайнарчо"...

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Ти лайнарчо си някой да ми държиш сметка
    Браво,направо бликаш от интелект

П.П.Тук само правим спам,така че ако имаш нещо друго да ми казваш пиши на ЛС

--------------------------------------------------------

Не те знам колко си грамотен,но поне аз не пиша

"запетя"

Град
    BEyond YOUR wildest DREAMs
    Случвало ми се е да се влюбя в момиче, към което съм имал силна симпатия още откакто сме се сближавали, но по него време съм бил увлечен по друга, като по тази причина първо е възниквала близостта, а после е идвала и любовта; пък и тя ми беше признала, че вече ме обича на 9-ия ден от познанството ни, но ми предлагаше ако аз не мога да продължа да я възприемам само като приятелка - да прекратим незабавно взаимоотношенията си... беше много объркана история, изпълнена с много болка. Но пък ако нямаше друга за мен, когато се срещнахме - вероятно и аз щях на 9-ия ден да я обичам, така че по-скоро считам, че този мой опит няма много общо с темата.

Общо с нея има, че повечето ми наистина близки хора са момичета, красиви при това. Говорим си на всякакви теми с тях - за чувствата ни към други, за връзките ни, за проблемите, с които се сблъскваме, за трепетите, целите, мечтите, за изкуство и музика, търсим съвети един от друг, допадаме си като личности... не съм влюбен в някоя от тях, нито те в мен - става дума за дългогодишно приятелство, така че не е било като някой от двамата да е нямал време да осъзнае какви са действителните му чувства. С едната веднъж се случи да имаме една „бурна нощ“ - което обаче по никакъв начин не навреди на приятелството ни, по-скоро ни направи още по-близки, а и не повторихме някога отново. Да - напълно е възможно да съществува искрено приятелство между момче и момиче, без някой от двамата да се влюби в другия.

Между другото - с някои от бившите гаджета също продължавам да съм приятел, дори след като връзката ни е история - с тези, с които не съм, просто пътищата ни са се разделили, без причината да е в това, че не сме могли да поддържаме нормални отношения след края на връзката ни.
    Велипокепието на мига би могло да бъде уловено в най-пълната му красота само от тези, които не биха се побояли да му се отдадат безрзервно и с цената на всичко свое.

В теми, написани фрапиращо неграмотно или без пунктуация, НЕ пиша.

Град
    Сред маЙни, маЙна ...

Re: за момчетата и приятелките

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Въпросът ми е предимно към момчетата: Влюбвали ли сте се в своя приятелка и .. защо?

Питам, защото наскоро един приятел каза, че момче никога не би общувало с момиче, с което не би имал връзка (евентуално), имало много малко изключения..

Съгласен с твоя приятел и аз съм същия. Приятелки са единствено братовчедките ми. Правете разлика между приятелка и позната .
    Правя и дрънкам к'вото си искам, за чуждото мнение - не се натискам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си