- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най-гадното прецакване?!
Предлагам всеки да напише тук най-гадния начин, по който са го прецакали/зарязали, или е прецакал/зарязал някого![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
След 2 неосъцнати отказа - Не искам да съм с тебе бе, не разбра ли, до тука бяхме.
Ама в интерес на истината той натрапчиво отстояваше желанието си да има "гадже" без значение коя ще е...![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Хаха помня когато с един тръгнахме ама така от нищото .. смисъл бяхме на едно кафе .. той дойде и ми каза `Аре да ходим` на мене ми беше лигаво и приех .. и след седмица две му писах смс -
`Това всичкото е на ебавка .. да не вземеш си помислиш нещо.. сеш се`То пък се оказа, че той наистина си мислил, че сме заедно.. и стана една мацаница ..
![]()
Мен са ме прецаквали по следния начин: Не искам повече да си говорим, сбором.
След 5 мин. : не не чакай излъгах, как си?
Беше весело![]()
Има такава тема ...
I'm inlove with a criminal...
ами
не е имало такъв случеи
но пък помня една проста патка как заряза един приятел ...
-Късам с теб защото зодиите ни не си подхождат....
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Това според мен е било някакво оправдание, защото й е писнало. Ако пък наистина е било заради това, тя е била най-тъпата кифлаПървоначално написано от HexGirl
![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
Същото самоче, аз казах, че отивам с наще в Италия и след 1-2седмици като ме видя казах, че майками не са и дали зелен паспорт и оставаме в БългарияПървоначално написано от Raybeez
![]()
![]()
![]()