- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Случвало ли ви се е...?
Та днес за пореден път си писах с поредното непознато момиче в Скайп с надеждата просто да се сприятеля с някой и да ударим някой друг чисто приятелски лаф,но в момента в който момичето разбра,че си имам приятелка ми пожела лека нощ и ме блокира...толкова ли е трудно мамка му просто да си пишеш с някой за кефа... и да си губиш времето?!?!
Случвало ли ви се е някога...?
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Нали си имаш приятелка? Защо тогава ти е да си пишеш с други момичета?
Блокнала те е за добро.
?Първоначално написано от Lav40
Явно не му стига неговатаПървоначално написано от filmimilmi
![]()
Да, случвало ми се е попринцип. Не виждам нищо лошо в това да си пишеш с някой ей така, но явно някой си е патил доста от това. Може момичето да не иска просто да се занимава с теб, или като е видяла, че си имаш приятелка и аут. Пък и си имаш приятелка, отделяй и нужното внимание, ако я обичаш не се занимавай с странични работи.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз пък все удрям на момичета ,които си имат приятел... ,но не се отказвам![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
и аз и азПървоначално написано от MaGuSs
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
lolПървоначално написано от filmimilmi
в клетка ли да се затвори като има приятелка... да си пише с който иска... тя оная си е търсила гадже (колко долно) и с цялата си наглост е блокнала човечеца... въпреки че.. неин проблем, но както и да е
Хах, просто търсите различни неща.
Не е трудно да си лафиш с някого, ама момичето е било отчаяно, предполагам.![]()
+1Първоначално написано от changess
и не, не ми се е случвало подобно нещо
--Лудите, лудите - те да са живи!
Ммм..
Според мен е ненрмално , да си имаш приятел/ка и да не говориш с другите момичета примерно ,ако си момче.Това не значи ,че търсиш нещо , или че твойта не ти стига.Незнам аз съм момиче имам си приятел , но комуникирам и с другите хора,От цял свят имам познати.От Бразилия ,Щатите, Англия ,Канада , Италия , Гърция, Турция.. къде ли не...от Китй даже .Аз ,ако не говоря с тях , или с други де , не мога,.Просот съм свикнала да имам връзка с много хора.
Така ,че може да си пишеш с други хора.А мацката явно е търсела нещо по-сериозно , а не само чат.![]()
случвало ми се е-да. Те си мислят, че след като си пишеш с тях едва ли н вече я харесваш или ще стане нещо между вас... според мен няма нищо лошо в това да си полафиш с някого просто ей такаи аз имам приятел. но това не означава, че не трябва да си чатя/пиша с никакви други момчета... напротив трябва да има разнообразие
![]()
случвало ми се е-да. Те си мислят, че след като си пишеш с тях едва ли не вече я харесваш или ще стане нещо между вас... според мен няма нищо лошо в това да си полафиш с някого просто ей такаи аз имам приятел. но това не означава, че не трябва да си чатя/пиша с никакви други момчета... напротив трябва да има разнообразие
![]()
а предлагате ли им да станете гаЖета?Първоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
иначе е... тъпо? явно девойката е искала да се закачате, ама...![]()
не ми се е случвало нещо такова, няма и как да ми се случи напоследък при все, че скайпът съм го отписала.
Първоначално написано от meganet
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()