- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Събуждали ли са ви, с орална любов?
Как бихте реагирали, ако сутрин партньора ви събуди с орална любов.![]()
Ъм, аз веднъжсе бях опитала, ама приятелят ми се събуди преди да успея. Иначе оралната пак стана, де - беше яко. По принцип за момчетата би трябвало да е яко сутрин, защото тогава им е най-високо нивото на тестостерон.
Хаха такова нещо не може да ми се случи май. И аз все си мисля как ще изненадам моя любим обаче ние винаги се будим заедно. Даже посред нощ се случва да се окаже че и двамата сме будни.![]()
Same.Първоначално написано от slun4ice
Ще е якотрябва да се опита
не. как мразя нещо или някои да ме събуди и как точно в тези моменти ме е избило на съдизам наи мн да я прикола като мръсно маче![]()
PS . нз по принцип може и да е приятно това събуждане според зависи от обстоятелствата
My Heaven is your hell
I'm bound to roam in the shadows
As the morning sun will rise
Bringing death I can't survive
I should spread my wings- I should fly
But tonight I choose not to hide
My Heaven is your hell
бих искал да ме събудят така![]()
Да,събуждали са ме така няколко пъти и си е готино![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Да много е приятно
Имаше една серия на "да мило" дето оная казва че тя е спала а той я е е**л и вика щом неме буди не ми пречи![]()
Da haresva mi,priqtelqt mi obi4a 4esti4ko da me budi taka
Izvinqvam se 4e pi6a taka,no nqmam kirilica.
Да случвало ми се е няколко пъти , но аз като се събудя и съм мнооого сънен и като погледна на доло и не мога да фокусирам кво става ...![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
И аз и азПървоначално написано от firestone224
![]()
>>DjBelev<<
Не са ме будили така.
ъхъм
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ако имах приятелка със сигурност щях да го правяза мене няма по хубаво нещо от това да правя приятелката ми щастлива
![]()