От информацията, която си дал, не става нищо ясно
Искаш сайтче, където да туриш информация. Ми добре, обаче... Трябва да отговориш на няколко въпроса, най-вече за себе си:
1. Сайтът ще бъде динамичен или статичен - в смисъл ще има ли флаш анимации, слайд шоу на снимки, видео клипчета и друго динамично съдържание, или просто ще бъде статична страница със няколко снимки и текст?
2. Ще има ли възможност за интерактивност - дали ще бъде позволено на потребителите да се регистрират, да публикуват мнения, препоръки, да участват във форуми и т.н.?
3. Имаш ли познания относно CSS, HTML и PHP-MySQL програмиране?

Аз бих препоръчал да се насочиш към CMS (Content Management System). Не съм запознат с другите платформи, но имам сравнително добри познания относно Joomla! Платформата дава огромни възможности за бързо и лесно "вдигане" на сайт и лесната му поддръжка, вкарване и променяне на съдържание и т.н.
За да направиш сайт на Joomla! ще ти трябва т.нар. template, или шаблон. Има безплатни шаблони, има и клубове, платени сайтове, от които можеш да си закупиш определен шаблон и имаш правото да го ползваш в свой собствен сайт. Повечето клубове изискват годишна такса (около 100 долара), която ти дава правото да ползваш всички създадени до момента шаблони и тези, които ще бъдат разработени в периода на твоето членство.
За мен най-добрият Joomla! template club е Rockettheme.
Можеш да видиш техен шаблон в действие на моя сайт (линка в подписа ми).