искам да тръгнана солариум имамняколко въпроса
-по колко време се стои
-голи ли сте
-маслото с което се мажите трябва ли да е специално или може и такова за море
-цени
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
мажЕте...
1. зависи от твоята кожа, посъветвай се с хората в солариума.
2. това пак зависи от теб, ако искаш да имаш разлика, не се събличай чисто гола, ако не искаш разлика - влизай гола, спокойно няма да те притеснява никой.
3. т.н от теб масло по-добре си вземи специално за солариум.
4. цените варират, както казаха по-нагоре зависи от солариума, но предполагам от 70 стотинки до 1 лев на минута.![]()
оххх и аз много се замислям да тръгна на солариу но ме спиpа факта че именно той причинява рак на кожата![]()
Не съм много запозната но искам да кажа само едно.Преди да отидеш се посъветвай с лекар ... до колкото ми е известно е много вредно за кожата но не съм сиг.Според мен по - хубаво даже ако искаш да се обърнеш към личният ти лекар - пак може да те посъветва... и се пак казвам си менението и ако не го споделяте , или пък знаете нещо повече - кажете.Както казах не знам много и просто давам най -лесният съвет -лекар.Моля кажете какво мислите за това което казвам ,щото да не се окаже че съм ти наговорила пълни глупости.
![]()
Аз също искам да попитам нещо.Тъпо е, но . . според мен не можеш да имаш грим, когато отидеш?Права ли съм?
Разбира се, че без грим се ходи. Също да не забравите да свалите всички бижута, дрънкулки и т.н.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
вчера отидох и пишеше а инструкциите без грим само червило може а за бижутата с цел да не се отбележат![]()
а през колко време да хода пред един ден мисля ,че е достатъчно
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
А може лии без да се мажеш с масло?
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Аз не се мажа с нищо и тенът ми пак си става много добър.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
абе вие ли си изключвате солатиумите или момичето?щото аз не си го изключвам моя,ама ми се струва не както трябва..
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
тони той се наглася сам да се изключи бе![]()
какво не е наред при теб
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
той писка 10 минути и не се изключва !![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Еми, ако имаш фон дьо тен и никога като ходиш не го сваляш, няма да ти почернее лицето. Аз иначе много пъти съм си влизала с грим, просто не ми се махаше.Първоначално написано от DevilWish
Гола се пека аз, по 10 минути, но си зависи. С нищо специално не се мажех, само с бебешко олио, за да не ми изпръхва кожата.
И ако ходенето ти е за бала - защо тръгваш сега ?
НЕ ходете на солариум! Това е най-вредното нещо, което можете да причините на кожата си.
Аз искам да ми препоръчате някое масло за солариум. Тези в салоните по-скъпи ли са отколкото в магазините?
аз искам да попитам нещо... понеже имам импланти (титанови) това проблем ли ще ми е да ходя иии... колко д/г издържа![]()
Просто аз
Не, няма проблем. Пък и ще си със затворена уста.Първоначално написано от Neopitom3na
Тена ли колко издържа ? - както и слънчевия тен, трябва да се поддържа. Няма как да почернееш, а след това да не ходиш въобще и да ти се задържи.
ами попринцип железата ми са по целия гръб, но щом няма проблем ще ходя и аз да се пека![]()
Просто аз
А по гърба..Еми отиди и питай там, обясни им, за да ти кажат със сигурност.Първоначално написано от Neopitom3na
![]()
извини ме за любопитството , но какво представляват тези импланти?
нещо за правилна стойка ли е или?
ами мойте струва 7 лева а в солариума струваха 25-30Първоначално написано от girl91
![]()
ама нали се сещаш , че е хубаво маслото да ти е от там и трябва да е точно за солриум , а не слънцезащитно
маслото ми е точно за солриумПървоначално написано от POLLINA