каква марка е
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
И аз се интересувам каква марка е.
Естествено, че маслото трябва да е специално за солариум, не за слънце. Утре отивам за първи път и не искам да се прецаквам с някое много скъпо масло, защото ще ходя най-много 6-7 пъти на солариум, може с приятелка да си купим едно общо![]()
ми да ти кажа по-добре да дадеш повече парички , все пак това е кожата ти..
моето беше 20 лв и е от салона, преди това си бях купвала едно за 15 пак от там и бях доволна.
ама той този тен трябва да се поддържа иначе ще избелее
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
имах гръбначно изкривяване и ми се наложи да ми ги сложатПървоначално написано от POLLINA
![]()
Просто аз
Аз си имам една боя, по принцип съм мургава, но не съм черна. Затова ходя на солариум по два пъти в седмицата по 15мин. и си поддържам черен тен. Имам екзотични черти и много често си мислят, че не съм българка :Д
Обожавам солариума, колкото и да е вреден. Но не смятам да го употребвам псотоянно... след някоя друга година го спирам окончателно и завинаги,
- Зависи колко чувствителна ти е кожата (аз стоя около 11 минути)
- Това ти си го решаваш, но по добре гола, там няма кой да те види пък и е яко да нямаш разлика
- Те хората в повечето солариуми си дават от там, иначе има някои, които са е пакетчета и са около 1-2 лв.
- Зависи! Мисля че е нормално да е около 1 лев на митута
ПП. Не бързай да отиваш веднага, първо проучи дали солариума в който си решила да отидеш е добър има ли оплаквания и т.н. Внимавай щото ако не знаеш, а веднага се юркаш да почерняваш може да има неприятни ефекти![]()
И аз ходя на солариум.Пускам се на 6-7мин,защото са сменили лампите и са много силни.Мажа се с бебешко олио преди и след солариум и тенът ми е супер.
Не си взимайте слънцезащитен крем,защото той има фактор и този фактор пречи на лампите да ви пекат.
В този солариум,в който ходя влизам,затварям се в кабинката и жената ми го пуска и като минат минутите лампите ми изгасят и излизам.