- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ВАЖНО ?!?!?!
Това не е правилният раздел но КЪДЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯТ СТАРИ ЖИВАЧНИ ТЕРМОМЕТРИ баба ми каза че навремето са се връщали в аптеките ама до сега не съм намерил аптека която да ги взима ... а имаме няколко който нещо са се побъркали и не отчитат правилно температурата
Хвърлят се в казан ... с какво толкова са специални че да не можеш да ги хвърлиш в казанне се беспокой никой няма да отровиш
![]()
![]()
Хвърлят се в казан ... с какво толкова са специални че да не можеш да ги хвърлиш в казанне се беспокой никой няма да отровиш
![]()
![]()
Ами то наистина никой няма да натровиш, защото той трябва да се счупи. Смисъл такъв в казаните на улицата не са знае, защото те там бухат и може да се счупят, макар че мисля не са правени от обикновенно стъкло. Но ако толкова се притесняваш някъде го зарови знам липречат ли ти, че трябва да ги изхвърлиш или няма къде да ги държиш?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Кофти, в Блгария има смао една фирма, която се занимава с такива работи, но доколкото знам не се занимава с частни лица. И технически няма къде д се предаде това. Попринцип живака при заравяне, дори и да се счупи стъклото ще се отаи доста надолу, но не мисля, че това е решението (така съм чувал). Може да попиташ в някой пункт за вторични дали няма да го вземат...
Пък ако не ти пречат ги увии в памук и няква дървена или метална кутия и си готов за векове напред![]()
Lexynnka
Мисля , че това са глупости .... нищо няма да стане, ако ги хвърлиш в казан![]()
Първоначално написано от cvetenceto41
Да, разбира се, нищо няма да стане. Парите му изобщо не са отровни, даже са полезни - колкото повече, толкова по-добре. И казаните са най-подходящото място за изхвърляне. Те сметищата за битови отпадъци са точно за това - за изхвърляне на токсични отпадъци.
Lexynnka
В България няма специализирани пунктове в които да се изхвърлят ... какво други остава ...![]()