.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ВАЖНО ?!?!?!

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

ВАЖНО ?!?!?!

Това не е правилният раздел но КЪДЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯТ СТАРИ ЖИВАЧНИ ТЕРМОМЕТРИ баба ми каза че навремето са се връщали в аптеките ама до сега не съм намерил аптека която да ги взима ... а имаме няколко който нещо са се побъркали и не отчитат правилно температурата
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от justunique
    чупят се в уста ..
    ХАААААХА заБавеняк... майтап ти са струва а .... неможеш да хвърлиш живачен термометър ей така....
    Трудните неща ги правя на момента ... за невъзможните ми трябва минутка

Хвърлят се в казан ... с какво толкова са специални че да не можеш да ги хвърлиш в казан не се беспокой никой няма да отровиш

Хвърлят се в казан ... с какво толкова са специални че да не можеш да ги хвърлиш в казан не се беспокой никой няма да отровиш

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ами то наистина никой няма да натровиш, защото той трябва да се счупи. Смисъл такъв в казаните на улицата не са знае, защото те там бухат и може да се счупят, макар че мисля не са правени от обикновенно стъкло. Но ако толкова се притесняваш някъде го зарови знам ли пречат ли ти, че трябва да ги изхвърлиш или няма къде да ги държиш?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на L0ST
    Кофти, в Блгария има смао една фирма, която се занимава с такива работи, но доколкото знам не се занимава с частни лица. И технически няма къде д се предаде това. Попринцип живака при заравяне, дори и да се счупи стъклото ще се отаи доста надолу, но не мисля, че това е решението (така съм чувал). Може да попиташ в някой пункт за вторични дали няма да го вземат...

Пък ако не ти пречат ги увии в памук и няква дървена или метална кутия и си готов за векове напред
    Lexynnka

Мисля , че това са глупости .... нищо няма да стане, ако ги хвърлиш в казан

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от cvetenceto41
    Мисля , че това са глупости .... нищо няма да стане, ако ги хвърлиш в казан

Да, разбира се, нищо няма да стане. Парите му изобщо не са отровни, даже са полезни - колкото повече, толкова по-добре. И казаните са най-подходящото място за изхвърляне. Те сметищата за битови отпадъци са точно за това - за изхвърляне на токсични отпадъци.
    Lexynnka

В България няма специализирани пунктове в които да се изхвърлят ... какво други остава ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си