е доста силно казано за това,което искам да ви питам.Проблемът е следният:
Той-момче 12клас в сряда му е последният ден.До сега имахме фвс заедно двата класа и той дойде един път да ме учи как се играе волейбол.После идваше да играе с мен и с другите момичета от класа ми.Важното е,че наскоро ми поиска фрс във ФБ ама само на мен![]()
та и преди това всички около мен ми казваха,че ме харесва...бях се филмирала и аз,но реших,че е малко надут и ми напомня на един човек...и не бива да се филмирам
Обачеееееееее завършва!!! според вас дали трябва да го поканя да излезем преди да се е свършило всичко?
п.п. Запознах се и с брат му в компания е с мои приятели....той е по-симпатичен ама нз по-вероятно е с другия брат![]()
та въпросът е дали да го поканя тоя завършващият или не????![]()
и поздрав за всички отзовали се на първата ми сериозна тема в раздел любов...трябва да се запишеhttp://www.vbox7.com/play:b681e6ab
![]()
Защо да трябва всичко да свърши, когато той завърши? Нали си имате фрс (каквото и да е това) във ФБ?
Покани го. Ако не се получи нищо, поне няма да ти се налага да го гледаш всеки ден. Нали така и така завършва.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
сори,че не се изразих правилно...та поиска ми приятелство там и после и скайпа
ама искам на живо да го поканя,а нямам смелост.И мен това,че завършва и после може да не го видя,ме стимулира ама...
Поздравът е трепач.![]()
Иначе май и ти не знаеш кой брат ти е интересен, трети няма ли, нещо>?![]()
Това че завършва нищо не значи! Какво ти коства да опиташ бъди себе си , и отбий срама си. АТАКУВАЙУспех.
![]()
Защо пък да не се пробваш ?!? Нищо не губиш мен, споко живее се един път, изживей живота си по най-пълноценния начин
На колко си междудругото ?
Успех![]()
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Покани го!Айде успех и приятно изкарване(ако го поканиш де..)
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
ми пък ще го поканя пък!
само да си купя летни обувки,които не трябва да са много високи,защото той не е от най-високите![]()
Сигурно ще е след около 2 седмици,че в сряда заминавам пък другата седмица момчето има матури...та след това ще го поканя!
п.п.мерси за куража ще ъпна темата като го поканя....
на 17 съм![]()
ако не стане сега с тоя брат...догодина с другия,че той сега е 11 класПървоначално написано от SemperFidelis
![]()
![]()
![]()