.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: Цък! Cigaretes

Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Цитирай Първоначално написано от Rounder
    Цитирай Първоначално написано от L0ST
    Жалка картинка сте - плащате, че да се тровите. Опитвал съм, не ми хареса, не съм пушил, няма и да пуша. Не виждам смисъл в това, индивидите дето пушат, че да са готини, трябва да са...доста зле, че това да е единствения начин да се набият на очи. И само да ви кжа, че като почнете да ме плюете сега, изобщо няма да ми пука - спестете си го.
    Ами аз лично няма да си го спестя.Аз не го правя да ме забележат,стигат ми тия хора които познавам.Правя го защото ми е гот,и защото когато пуша някак си ми е хубаво.Това,че на теб не ти е,не значи че сме жалка картинка и още подобни негативни нарицателни.
    Нито ти ни даваш парите за "отровата" нито нищо.Много добре знаем че като пушим се тровим,но това на теб не ти бърка в здравето нали.
    Просто няма смисъл да се хабя да ти обеснявам,че не пуша за да съм "гъзар"

Ами бърка ми в здравето да, защото като ида някъде на кафе или в някой ресторант на вечеря на съседната маса като пушат, всичкото идва към мен (айде, не навсякъде, но на повечето места). Аз казвам моето мнение, не го приемайте лично. Добре приемам, че ти пушиш от нужда и от кеф, но едни 50% най-малко от 12 годишните пушат, че да се направят на гъзари, мисля че много хора ще се съгласят с мен тук и айде сега, не можете да не се съгласите, че момиченце/момченце 120см високо пуши цигари и едва ли не е пристрастено и не е...чак грозно.
    за сополанковците дето се правят на много порасли съм съгласен,и за това,че си пасивен пушач пак съм съгласен,но не съм виновен аз,че държавата е смотана,и няма места за пушачи,и не пушачи.
    Бил съм в много други страни и на всякъде си има (е не баш на всякъде,но повечето места има)

Аз в БГ не видех до ся да има някъде нещо такова

Аз пуша! Има едно изобретение наречено цигари без бандерол майни ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Пушенето за мен лично е гадно. Не виждам удоволствие в това да си напълня белите дробове с въздух, наситен с никотин, катрани... При всички случаи пушенето се отразява негативно. За активно трениращите даже е още по-вредно, защото при тях белите дробове са по-развити и кръвта по-лесно се насища с отрови. Пък с времето се появява и сутрешна кашлица с храчки, характерна за пушачите. Мислите ли, че на половинката ви ще е много приятно да слуша (може и да гледа) как се давите със собствените си секрети(дробовете се опитват да се прочистят) ? Друга отрицателна последица от пушенето е това, че се забавя или спира растежът на тялото.

P.S. В една книга за езика на тялото прочетох, че пушенето е силно сексуален акт . Според начините на пушене, пък можело да се определи какво е мисловното състояние на пушача.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си