- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нови продукти на Essence
Някой ползвал ли е някой от новите им продукти като спиралата с ефект изкуствени мигли, гланцовете за обем, водоустойчивата очна линия, мини лака за коса, комплекта за опушени очи...???
През май пускат още две серии http://www.essence.eu/bg/produkti/mo...i/pregled.html
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
Никога не съм им ползвала козметиката, мразя да обикалям парфюмериите, обичам, докато вляза и да съм купила, затова питам: скъпи ли са им нещата по принцип, някакви ориентировъчни цени? И какво мислите за спиралите и фон дьо тените им?
Ами от тях имам спирала за очи - около 5 лв, мини гланцове -2.50, гланц за обем - около 4...
В момента както казах се каня да си купя най - новата им спирала с ефект на изкуствени мигли - струва 5.20 !
Фон дьо тените им не съм ги пробвала, но изглеждат доста добре...
Цените им започват от 6 - 7 лв
аз имах пудра на есенс,но не мога да кажа,че ми хареса.докато моливите за очи са суупер добри,не се размазват,доволна съм.
може да пробвам някои от новите продукти.![]()
а този гланц за обем... лютивия готин ли е![]()
Просто аз
ох и на мен ми харесаха някои неща,тази новата спирала ,спиралка за телефон и много други..Цените,които си казала за спирали и т.н ме устройват ,обаче не знам къде точно ще мога да ги намеря
И аз мисля да я пробвам,преди време имах някаква тяхна спирала,струваше към 4 лв. и бях доволнаПървоначално написано от xHARDCANDYx
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Добре, а къде има техни продукти в Плевен !? Мераклийка съм за гланцовете им, а не съм ги срещала до сега.Някой !?![]()
Big or small, lies are lies!
Ми почти навсякъде обиколих и нищо..![]()
В Плевен мисля, че има в Аржентината, но не съм много сигурна.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Гланцовете им за обем не са лютиви !
Мини козметиката им е страшна направоооо - само дето едвали някой тук ще се навие да зареди мини лака за коса и спиралата за телефон...
А доколкото новата спирала - който си купи да казва как е ...
Мерси и на двете.Първоначално написано от alex4et0y
![]()
Някоя от вас вече пробвала ли е водоустойчивата очна линия?
мне...
ами в Плевен в DM има щанд на Essence имам техен лак за нокти,спирала и гланц и за парите си имат сташни продуктиПървоначално написано от vagarious
В София някъде има ли фирмен магазин?![]()
Новите колекции ги пускат следващия месец мисля, но докато дойдат дотук ще си отчакаме...
А този магазин къде се намира !? Щом не е по центъра .. нещо не се сещам !?Първоначално написано от angel4eto966
![]()
![]()
много неща си харесах от есенс![]()
само ,че и аз не се сещам по козметичните магазини да съм виждала тази марка
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
Ми те по принцип са на едни щандове по големите козметични магазини...
Днес си намерих новия каталог, който е с цените, така че ако ви трябва инфо за някой продукт казвайте...![]()
Първоначално написано от vagarious
ами на Сторгозия се намира точно до Penny market най-лесно се качваш на едно такси и му викаш на сторгозия да те закара пред Пенито е то е точно до него
Ясно, ясно..аз 'щото не съм от тоя квартал и ми е леко объркано.Мерси иначе.
![]()
![]()