- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ..за една невъзможна любов </3
^ А и за женски крак .. сякаш ми е голям крака и прекалено ниските обувки ми стоят като плавници :ХХХХ
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
'баси, много сте ми интересни, като почнете да негодувате, когато се направи спам тема. Като ви пречи - хикса, бе.
Като ви се спами в темите - мрънкате що се спамело. Като си има самостоятелна тема за спам - било кифленско(в конкретния случай), незначително и прочие.![]()
Он: в единия Кауфланд тук са отворили супер якия магаизн за обувки и има уникалните обувки с все такива токчета като на снимките, ама аз не мога да ходя на ток изобщо и супер се нервя.Пък иначе съм ниска и добре биха ми стояли.
![]()
Купи си някакви по-евтини и се разхождай вкъщи с тях докато свикнеш. Аз така направих преди няколко годиниПървоначално написано от mArMaLaDkA
. Сега като си купя някакви много високи обувки се разхождам в нас 30-40 минути да им свикна и после ги нося навън.
никакъв шанс, пробвала съм.
ще ми се смеете, ама...: миналата година си бях взела едни ботуши(3 см ток, с линийка съм ги мерила) и се чувствах супер странно всеки път, като ги обуя.
![]()
наистина май ще си купя някакви по-високи обувки за пробни кръгчета, ама ще видим кога.засега събирам кураж.
![]()
човек да не ви даде малко свобода.
нищо лично ама....