.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    ^ А и за женски крак .. сякаш ми е голям крака и прекалено ниските обувки ми стоят като плавници :ХХХХ
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

'баси, много сте ми интересни, като почнете да негодувате, когато се направи спам тема. Като ви пречи - хикса, бе.
    Като ви се спами в темите - мрънкате що се спамело. Като си има самостоятелна тема за спам - било кифленско(в конкретния случай), незначително и прочие.

Он: в единия Кауфланд тук са отворили супер якия магаизн за обувки и има уникалните обувки с все такива токчета като на снимките, ама аз не мога да ходя на ток изобщо и супер се нервя. Пък иначе съм ниска и добре биха ми стояли.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA

Он: в единия Кауфланд тук са отворили супер якия магаизн за обувки и има уникалните обувки с все такива токчета като на снимките, ама аз не мога да ходя на ток изобщо и супер се нервя. Пък иначе съм ниска и добре биха ми стояли.
    Купи си някакви по-евтини и се разхождай вкъщи с тях докато свикнеш. Аз така направих преди няколко години . Сега като си купя някакви много високи обувки се разхождам в нас 30-40 минути да им свикна и после ги нося навън.

никакъв шанс, пробвала съм.
    ще ми се смеете, ама...: миналата година си бях взела едни ботуши(3 см ток, с линийка съм ги мерила ) и се чувствах супер странно всеки път, като ги обуя.

наистина май ще си купя някакви по-високи обувки за пробни кръгчета, ама ще видим кога. засега събирам кураж.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    човек да не ви даде малко свобода.

нищо лично ама....
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си