- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-голямата Ви любовна грешка !? :)
Е, съжалявам, ако има такава тема.Не намерих.
Та .. коя е най-голямата грешка(или жертва), която сте правили заради половинката си !? Заслужавало ли си е !?![]()
Big or small, lies are lies!
Прощавах прекалено много пъти. Правих компромиси със себе си, които останаха неоценени. И .. до сега не ми е показвал, че си е заслужавало.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ами те са много като че ли (грешките)) хм...
Избързах. Не се съобразих с характера му ,с начина му на мислене. Доверих се само на огромната си емоционалност и импулсивност и избързах да излея глупавите думи. После пак ,отново и...дум...отиде си .
А жертви дори да е имало ,съм ги правила несъзнателно и не съжалявам за никоя от тях .
Прекалено съм доверчива, не мисля, когато правя/говоря нещо. Той беше много мил с мен, а аз се правех на тъпа (буквално). Сега ужасно съжалявам, но сама съм си виновна.![]()
Не съобразявам поведението си с нейното. Мисля, че е това.
ох,ами коронна грешка ми е ,че лесно се доверявам и вярвам лесно...хем знам,че накрая на мен няма да ми е добре ипак..и все пак предпочитам да имам вяра в хората ив човека стоят срещу мен,вместо да го гледам с недоверие
Грешка - недооценяването на човека срещу мен.
Жертва - пренебрегване мислите, чувствата, съветите, мнението на родителите ми. (говорим за най-големи)
Възлагам надежди
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
същотоПървоначално написано от Priceless
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
+ 1 ..Първоначално написано от MartyParty
най-голямата ми грешка е,че не оценявам опитите и да бъда разбран
А пък моята най-голяма грешка е, че съм прекалееено наивна.![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Че не мога да тегля майна, на когото трябва...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И това, че понякога тегля майната не на когото трябва...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от Priceless
If I played you like a toy?
Че все се надявам че нещата от сами ще се оправят или аз сама ще се оправя вместо да говоря направо и да кажа че има проблем и какъв е той. И в предишната ми връзка го правех и сега продължавам макар че вече по-рядко.
Че въобще се запознах с момчето преди една година и скъсахме с него преди 2-3 дни...
Н-А-М-А-Л-Е-Н-И-Е: ЧАНТИЧКИ, ДЖУНДЖУРИЙКИ, ОБУВКИ, РОКЛИ и други. Приятно разглеждане: http://avalanche666.snimka.bg/gradua...94205.23552145
Първоначално написано от w0sh
Простих му нещо като изневяра.
Не го оцених когато го имах.
Не му обръщах внимание понякога.
И най-голямата грешка...доверих му се.
;]
=>Първоначално написано от Priceless
+Първоначално написано от iveetyy
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън