- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Коя е най-голямата Ви любовна грешка !? :)
Най-голямата ми гершка е, че сложих края на нещо толкова хубаво и истинско, но пък не съжелявам, защото от това зависеше най-ценното ми приятелство.![]()
Грешката ми беше, че зарязах всичко заради него.. Скарах се с приятелките ми, приятелите ми.. И защо? За да ми каже, че повече нейска да има нищо общо с мен...
Грешките ми са много, мога да изпиша един внушителен по обем том, но имам селекция от такива, които за доброто на психиката ми, не искам да повтарям..Това са:карам се с родителите си заради безразличен идиот; променям се, защото не му изнася да показвам, че имам повече мозък от него и последна, но не и по важност ВПРЯГАМ СЕ![]()
В момента единствената ми грешка, е че тичам след него като кученце, макар че ме унижи достатъчно. / това е само при него, попринцип не съм такъв парцал/.
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
.. трудно се доверявам, държа се студено и не показвам чувствата си, въпреки че ги има, обиждам (много) и никога не се извинявам.. Не знам как се намира човек, който да ме търпи..![]()
когато ми предложи аз приех без изобщо да мисля защото бях наранена заради несподелената си любов търсех в него спасение но накрая осъзнах че истинската любов не се забравя![]()
Писмото изпрати
Моя милост-mi6ona
когато харесах момче,не от моя град ...
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
+1 ..Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
А иначе на моменти съм прекалено наивна и лесно влюбчива, но това беше до един момент.. НАЙ - НАЙ - голямата ми грешка беше, че не оцених едно момче, което бе готово на всичко за мен, а аз избрах някакъв глупак, който не даваше и 5 пари за мен..
JENSEN ACKLES![]()
1.бях твърде импулсивна, излях твърде много глупости...в яростта си..
2.не му казвах това което мисля..а той имаше нужда да го чуе..
3.казах му, че не мога да го запозная с родителите ми, а не разбрах колко гадно му е станало..
4.доверих му се изцяло и вярвах, че няма да постъпи така че да ме нарани..
5.вярвах на всяка една дума
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Оставих момчето, което обичах само, защото прегърна друга.
Без съмнение най-голямата ми гершка, защото момчето си беше свястно и ме обичаше.
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Първоначално написано от buuu
+ Оставих се да ми се качи на главата....Първоначално написано от HexGirl
уу грешка .. престъпих собствените си правила за мъже и *бум* сгреших .. ще ми е за обеца на ухото![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Грешка в любовта е да изневериш или да не послушаш сърцето си !! Всичко друго си заслужава заради хубавите моменти с любимия човек!![]()
Любовна грешка е това да се влюбиш - затова аз никога не съм и не ми трябва да се влюбвам .... е може би съм малко влюбена в Justin Bieber![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sam <3 & Dean <3
I'mma girl ;dd
Най - голямата грешка... Хм.. Давам всичко от себе си.. До сега.. Не си е заслужавало...
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Първоначално написано от selenasky
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Сгреших, когато се влюбих така бързо, и си помислих че ще се получи нещо.
Сгреших още повече, когато отново си помислих че ще се получи нещо за втори път, със същото момиче.
Общо взето всичко направено и изпитано към това момиче - е грешка, която бих продължил да правя !
This is my fight, everyone's got one !
Me too... но не съжалявам, че бях с нея.Първоначално написано от Remy
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Сякаш няма особено много неща, в които смятам, че съм сгрешила. Бих казала, че взимах решения без да се замисля, до какво могат да доведат. Има някои неща, които не ми харесват, но това не значи, че ги приемам за грешки.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Много се доверявам и после ....
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Затворих си очите пред всички глупости, които направи и не казах "край"...
The blood that binds us ..till death unites us
Оох... в страха си да не бъда наранена, наранявам. А понякога, в страха си да не нараня него, наранявам други важни за мен хора. Пренебрегвам едни за сметка на други. Лесно кръшкам. Пълна съм със съмнения. Обсебвам, но се дразня, когато ме обсебят.
Абе... да не съм ти в къщата.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Най-голямата грешка - веднъж се влюбих,2ри път няма да се повтори!
☆ Addicted to Addictions