- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- APFIFD
![]()
![]()
тия които ме добавиха успяха да ми оправят настроението.... един не ми вярвяше че съм момиче и аз му казах че съм гей и той се върза... Та хора успокойте страстите цялата статия беше една ебафка!
![]()
![]()
![]()
![]()
^ при това, крайно неуспешна, скучна и прозрачна от самото начало. Фейл.
Ако е ебавка-евалата,беше доста тъпичка,нищо ново или оригинално.Преди бяха толкова по-интересни...имаше някакви саги,нещо по-заплетено..сега е скучно.
А другия вариант е темата да не е ебавка и при наличието на толкова много негативни коментари да си решила,че не е нужно повече да се срамиш,а да кажеш,че е било ебавка.
И в двата случая си оставаш доста зле..
+Първоначално написано от SmilezZz
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
омг...
--Лудите, лудите - те да са живи!
кам хиър, бейби
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Честито! Ти си мега тъпа овца. Бегай в импулса да си пускаш лафчетата. Дори Къци не би се засмял на тая умряла в кожата си тема. Скрий се ,че направо ми иде да повърна на такива убитаци ей! Като ще пускаш тема - пускай свястна. Не да пълните тийна с тъпите си теми.Първоначално написано от meLLa
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Тука май всеки си търси нещо.И понеже тази тема е пълна боза и аз ще направя съобщение.
Аз си търся:
![]()
--------------------------------------------------------
Замалко да си помисля, че има човек отчаян почти колкото мен, ама то било ебавка .
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Първоначално написано от sadboy95
Пич как може nick-a ти да е sadboy95! На 14 си,какво се занимаваш с някакви детински ,емовски работи![]()
Get a hold of yourself !!!![]()
Първоначално написано от blader
![]()
![]()
![]()
BlueFace когато спечеля от тотото ще ти купя това http://www.oldride.com/classic_cars/223191.html
НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ .
Скайп : somebody---
Бог здраве да ти даваПървоначално написано от sadboy95
Дано спечелиш по-скоро от тотото
![]()
![]()
Бегай навън и докато не си намериш гадже не се връщай. После си качи сладкЪЪЪ снимчицЪЪЪ в импулс на двамата с надписа-ОБичАм те мИлуууу...![]()
Абе то и аз си търся ново гадже нищо,че не съм зарязала старото...ама нещо ме мързи да търся много.А и не мисля,че ще го намеря в някой сайт за запознанства.
![]()
Ако правиш свирки и готвиш мусака те взимам..то като се съди от написаното ти ..за друго не ставаш ..та звънкай
![]()
Предоставям ти моят мъжки полов огран 24/7 ама треа да можеш да правиш някои неща: дудуци, готвене, чистене и не трябва да: слушаш чалга и слагаш много грим![]()